Barion Pixel

Fürkész Innovatív Általános Iskola

2019.11.05.

A Fürkész suli az idén szeptembertől akkreditált általános iskolaként indult útjára.

Az idei évre vannak még szabad helyeik az 1., 2-3. összevont és az 5. osztályokba. Jelentkezni az iskola honlapján lehetséges: https://www.furkeszsuli.hu/

Fürkész iskoláról

Hisznek a fiatal generációk képességeiben és erejében, elkötelezettek az ő felkészítésükben, hogy megtanuljanak

Az osztályok maximum 20 fősek. Gyógypedagógusok, fejlesztők, különleges programokon, eseményeken szakemberek, koordinátorok, idegen anyanyelvű gyerekek vesznek részt a napjaikban.

Újraszervezett napirend

A napirendet újraszervezték, 45 perces órák helyett a jogszabályi keretek által meghatározott, de rugalmas időkeretekben szervezzük a tanulást. Olyan napirendet és olyan módszereket használnak, amelyek segítségével elérik, hogy a gyerekek aktuális napi hangulatának, ritmusának megfelelően tudják váltani és nap végére érjék el az aznapra kitűzött célokat. Tanórákat, projekt módszert, digitális eszközöket, digitális tananyagot, kíváncsiságot ébresztő lehetőségeket, öntanuló csoportokat, pihenőórákat, vegyes korosztályú csoportokat felváltva alkalmazzák.

Legfontosabb kompetenciák

A legfontosabb új kompetenciákkal, az újérték teremtéssel, a problémamegoldással és a konflikuskezeléssel foglalkoznak a legtöbbet.

​Megtanulnak együttműködni, észrevenni és figyelembe venni mások szükségleteit, vágyait, ügyesen kezelni, megoldani a problémákat, kompromisszumokat kötni. 

A Fürkész Innovatív Általános iskola pedagógiai módszertanáról részletesebben weboldalukon olvashattok.

 

Intézményajánló

Cikkek

Összehasonlítás
Összehasonlítás
Össz. eltávolítása

Térképes keresés