Barion Pixel

Ingyenes időpontfoglaló iskolák számára

2020.10.06.

Online szülői értekezlet? Fogadóóra? Tanítás online változó csoportokkal? Fakultáció vagy mentor időpontok szervezése?
És akár nyílt napok megszervezése személyesen vagy az online térben!

Vírushelyzet miatt folyamatosan változnak a tanítási körülmények. Ennek a kezelésében szeretnék segítséget nyújtani a booked4.us és a legjobbiskola.hu közös akciójával és megköszönni az iskolák helytállását ebben a különleges helyzetben.

 

Állami és egyházi iskolák számára

2021 január végéig minden állami és egyházi fenntartású intézménynek ingyenesen rendelkezésre bocsátjuk a booked4.us professzionális időpontfoglaló rendszerét legjobbiskola.hu regisztrációt követően.

Nem lesz lehetőség a nyílt napok megszervezésében személyes megjelenéssel?  Ebben is tud segíteni az időpontfoglaló. A szülők kiválasztják a lehetséges időpontokat és online tudnak csatlakozni az eseményhez. A résztvevőket lehet limitálni, így mindenkire megfelelő figyelem tud jutni.

Nincs más teendő az ingyenes használathoz, mint regisztrálni intézményként a legjobbiskola.hu oldalra, majd a profil oldalon a booked4.us regisztrációra kattintani.

Magánintézmények, egyesületek és fejlesztők számára

Legyen szó nyílt napokról, fogadóóráról vagy egyéb foglalkozások megszervezéséről. Egyéni és csoportos időpontok, órák, események is megszervezhetők. Intézményi regisztrációt követően elérhető a booked4.us időpontfoglaló, de az alábbi linken is lehetőség van a regisztrációra.

 

Ne maradj le friss a friss információkról és akciókról!
Regisztrálj hírleveles felhasználóként, csatlakozz Facebook oldalunkhoz és kövess minket az Instagramon is!

 

Cikkek

Összehasonlítás
Összehasonlítás
Össz. eltávolítása

Térképes keresés