Last Minute! Jelentkezés az új Creascola 8 osztályos középiskolába

2020.02.18.

Budaörs új 8 osztályos középiskolájába tudtok jelentkezni még február 19-ig!
Az iskoláról többet megtudhattok, ha a cikk alatt intézmény ajánlóra kattintva, ahol a Creascola videóját is megnézhetitek!

Így tanulunk

A Creascola nyolcévfolyamos középiskola Budaörsön. Életrevaló, talpraesett fiatalokat nevelünk, akik jó esélyekkel tanulnak tovább magyar vagy külföldi egyetemeken, és akik kezdeményezőek, kreatívak, vállalkozni készek.

A Creascolában egyedülálló módon a 10-18 évesek naponta alkotnak a digitális műhelyben, a fás műhelyben, a tankonyhában vagy gyakorolják munkájuk prezentációját. A nagyszerű projektek által tudásukat mindjárt alkalmazzák is és fejlesztik a kreativitásukat, problémamegoldó képességünket, csapatban dolgoznak.

Természetesen lesz történelem-, matematika-, irodalom-, biológia-óra. Fontos, hogy a tantárgyak együtt formálják a diákokat, ezért úgy szervezzük a tananyagot, hogy kidomborodjanak az összefüggések. Ezt támogatjuk még sok-sok tapasztalattal és műhelymunkával.

 

Még több hasznos információ

Friss és érdekes információkért kövessetek minket a Facebook oldalunkon és az Instagramon vagy iratkozz fel hírlevelünkre regisztrációkor!

 

Intézményajánló

Cikkek

Összehasonlítás
Összehasonlítás
Össz. eltávolítása

Térképes keresés