Barion Pixel

Megérkeztek a friss iskolai adatok

2019.09.09.

A legjobbiskola.hu oldal új arculatával együtt megérkeztek a 2018-as kompetenciamérés eredmények.

Hol találom meg az új adatokat?

Mi sem egyszerűbb! Használd az keresőt a jobb felső sarokban, keress rá az oktatási intézmény nevére. Görgess a kompetenciamérés eredményekhez vagy válaszd ki az iskola melletti három csíkos menü segítségével!

Szeretnél később könnyen visszatalálni, értesüli a friss információkról? Regisztrálj oldalunkon, iratkozz fel hírlevelünkre, jelölbe be kedvenc intézményeidet profil oldaladon, hogy személyre szabott információkat kapjál a jövőben is!

Most Te is tudsz segíteni!

Regisztráció után keresd meg iskoládat, válaszd az értékelést és válaszolj kérdéseinkre!

Összehasonlítás

Az iskolák eredményeit kétféle módszerrel tudjátok összehasonlítani.

A kiválasztott intézménynél az Összehasonlítás részhez navigálva ki lehet választani, hogy milyen körzetben lévő iskolák kerülnek be az összehasonlításba. Kattintás után grafikon, térképen és listában is megtaláljátok ezeket az intézményeket!

Másik módszer az új fejlesztésünk! Válaszd ki iskoládat, majd tett az összehasonlító kosárba az  Összehasonlítás ikon segítségével. Válassz összesen maximum 4 iskolát és nyomd meg a jobb oldali "lebegő" dobozban az összehasonlítást!

Még több hasznos funkció

A következő napokban folyamatosan mutatjuk be az új lehetőségeket, gyertek vissza, kövessetek minket a Facebook oldalunkon, az Instagramon és a LinkedIn oldalunkon!

Cikkek

Összehasonlítás
Összehasonlítás
Össz. eltávolítása

Térképes keresés