Várjuk az intézmények és szolgáltatók regisztrációját

2019.09.09.

A legjobbiskola.hu szeretné, ha a családok minél könnyebben megtalálnák mindazokat a oktatási intézményeket, sportszervezeteket és foglalkozásokat, amik a gyerekek hétköznapjaiban előfordulnak.

Meglévő helyszínek

Csapatunk fokozatosan tölti fel azokat a helyszíneket, amelyek fontosak lehetnek egy család életében. 11.000-nél is több intézményt, fejlesztő szervezetet és egyesületet felvettünk portálunkra és számuk folyamatosan nő.

Lehetőség van intézményként, szolgáltatóként "birtokba venni", igényelni saját oldalakat. Ehhez nem kell mást tenni, mint intézményi felhasználóként regisztrálni és már a regisztráció során igényelni. Igénylést a későbbiekben is meg lehet tenni belépés után keresés segítségével kiválasztva a megfelelelő szervezetet és ott az "Intézmény igénylése" linket megnyomva. Adminisztrátoraink ellenőrzik az igénylést, esetenként plusz információt kérhetnek az azonosításhoz.

Új helyszínek megadása

Nem szerepel még az intézmény, szervezet nálunk? Intézményi regisztrációval könnyen és gyorsan elvégezhető. A regisztráció folyamán már igényelni is lehet az intézményt, de ez akár később is megtehető a keresési funkció után az "Intézmény igénylése" link megnyomásával.

További lehetőségek

Intézmény igénylése és regisztrációja a bevezetés akció keretében ingyenes. Szintén ingyenes a bevezető időszakban a tartalomfrissítés. További információk, marketing és megjelenési lehetőségek elérhetők oktatási intézmények és fejlesztők illetve egyesületek számára.

Cikkek

Összehasonlítás
Összehasonlítás
Össz. eltávolítása

Térképes keresés