Barion Pixel

A Legjobbiskola.hu oldalon található funkciók bemutatása

0000.00.00.

Legfontosabb adatok

Képzési formák (óvoda, általános iskola, gimnázium, szakközépiskola és szakiskola), kiemelkedő teljesítmények jelzése és kompetenciaméréseken elért teljesítmények a legjobbiskola index mutatóban.

Iskolai tények

Eddig csak a szomszédtól tudtad megkérdezni? Nem tudsz minden iskolát, óvodát felkeresni és jegyzetelni a nyílt napokon?
Mi megkérdezzük az iskoláktól, amire kíváncsi lehetsz és összegyűjtjük. Elérhetőségek a weben, facebookon, youtube csatornán. Telefonon és levélben.
Fejlesztők, tanulócsoportok bemutatkozásai, képzések listája.

Képek és videós tartalmak

Bemutatkozó videó és fényképek, hogy jobban megismerd a helyet, amit keresel.

Kiemelkedő és figyelemre méltó teljesítmények

Legjobb eredményt elérő, folyamatosan fejlődő, kiemelkedő pedagógiai értéket adó és stabilan jól teljesítő iskolák.
Az eredményeket több évre visszamenőleg nézzük és elemezzük, hogy minél jobb információkat adjunk.

Térképes elhelyezkedés

Gyalog legyen 5 perc távolságra? Útba essen munkába menet? Ne legyen a főút mellett? Esetleg közel legyen a nagymamához? Keresd meg az iskolát és tervezd meg az utadat.

Felmérések eredményei

Az Oktatási Hivatal által publikált országos kompetenciamérések eredményeit és az érettségi vizsgák eredményeit mutatjuk meg több évre visszamenőleg könnyen értelmezhető grafikonos formában.

Iskolák összehasonlítása

Lehetőséget adunk az általad kiválasztott iskolák eredményeinek összehasonlítására az országos kompetenciamérések és érettségi eredményei alapján. Megkeressük a hasonló intézményeket, fejlesztőket, hogy kiválaszthassátok a megfelelőt.

Létszám adatok

Megtudhatod, hogy hányan jártak az utóbbi években az iskola egyes évfolyamaiba. Hogyan változott a létszám évről évre.
Mennyire volt népszerű az iskola, hányan folytatták a magasabb évfolyamokat más iskolában.

Iskolához kapcsolódó elemzések

Az Oktatási Hivatal által készített "Kiemelkedő teljesítményű iskolák" eredményei alapján bocsátunk rendelkezésre mélyebb elemzéseket is az iskolákról.

Versenyek és díjak

OKTV és művészeti versenyek mellett sporteredmények, társadalmi felelősség vállalások, helyi események és eredmények is megtalálod honlapunkon.

Elemzések

A száraz tények mellett megmutatunk néhány érdekesebb összefüggést az oktatási eredményekből. Vannak olyan kérdések, amelyek bennünk is felmerültek miközben iskolába jártunk, de mindig csak mendemondákból és pletykákból tudhattunk valami "biztosat".

Cikkek

Összehasonlítás
Összehasonlítás
Össz. eltávolítása

Térképes keresés