Barion Pixel

Összehasonlítás Kedvenceimhez rakom és értesítést kérek Intézmény igénylése

2400 Dunaújváros, Római krt. 32
E-mail

Az értékelésekből eddig gyűjtött pontok száma: 31

Ki a Kis Zseni?
A „Kis Zseni” Mentális Aritmetikai Iskola egy különleges oktatási program, ami az egészséges gyermeki agyi fejlődés érdekében lett létrehozva.
Iskolánk japán módszertanon alapszik. A mentális aritmetika egy szakemberek által kidolgozott komplex program a gyermek agyi fejlődésének kialakulásához. Ez a program Magyarországon egyedülálló és semmihez sem fogható. Ázsiából származik, és több mint 100 iskolával, több száz tanárral és több ezer diákkal működik.

Iskolánk 4-12 éves gyermekek számára nyitja meg kapuit, mert ebben az időszakban fejlődik legjobban az emberi agy. Abakusz segítségévek aktiváljuk mindkét agyféltekét. Az abakusz használatának elsajátítása után a gyermek bonyolult matematikai feladatok kiszámolását is könnyedén elvégzi, mint pl.:235+64+361-97+196-98=….. A helyes választ pár másodperc alatt megmondja, kizárólag saját tudása segítségével.

Tovább...

Plakát nyomtatás: Mutasd meg az iskola eredményeit! Nyomtasd ki és tedd ki az eredményeket!

Tanfolyamok, képzések

 • Kis Zseni (Hikari) tanfolyam (életkor: 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14)

  A foglalkozások hetente 1x 2óra 15perc időtartamban zajlanak.

  A „Kis Zseni” Mentális Aritmetikai Iskola japán módszertan szerint működik, ami 2 programon alapszik. 1. TBDP- Total Brain Development Program, 2. VAK módszer- Vizuális, Auditív, Érintés
  TBDP- ösztönzi mindkét agyfélteke aktiválását. Eredményei: memória, intelligencia, koncentráció, képzelőerő.
  VAK- magába foglalja legfontosabb érzékeinket, tehát a látásunkat, hallásunkat és tapintásunkat. A tanulmányok bebizonyították, hogy a tanulásban a legjobb eredményeket akkor érjük el amikor a tanulási folyamat során az információkat az érzékeink segítségével szívjuk magunkba, hisz ily módon használjuk a legtöbb idegpályánkat. Agyunkból kihozzuk a maximumot, mert az információkat átvisszük az egyik agyféltekéből a másikba.
  Ázsiából származó japán módszertan Magyarországon egyedülállónak tekinthető.

  A módszertan 4-12 éves gyermekek számára van kifejlesztve, hisz bizonyított, hogy az agy ilyenkor fejlődik a legintenzívebben. Ilyenkor a gyermeki agy szivacsként funkcionál és mindent magába szív.

  Tanmenetünk gondosan megtervezett, és 100%-ban odafigyel a gyermekek individualitására.

  A tanulás kis csoportokban történik (6-12), tele szórakoztató tevékenységgel, játékkal és sok versennyel. A légkör mindig kellemes, kreatív és pozitív.

  Iskolánk célja az, hogy minden gyermek életre keltse mentális képességeit, maximalizálja azokat, és ez által Önmaguk mégjobbjai legyenek. Az egészséges mentális fejlődés játékosan és szórakoztató módon történik. A program 3 fontos dolgon alapszik: abakusz, mentális aritmetika és didaktika.

  Tovább...

 • Numicon tanfolyam (életkor: 3, 4, 5)

  A foglalkozások hetente 1x 1,5 óra időtartamban zajlanak.
  Mi az a Numicon?

  A program a játékok és felfedezések kimeríthetetlen tárháza, ez lehetőséget kínál arra, hogy mindenki képességeinek megfelelő szinten fejlődjön, legyen szó, kiemelkedő, átlagos, vagy gyengébb képességű gyermekről.

  Itt a gyermekek megértik a számokat, számolnak, matematikai gondolkodásmódjukat fejlesztik, képeket alkotnak és megismerkednek a matematika nyelvével.

  Az Oxfordi Egyetem szakemberei alkották meg a Numicont, mely 3 éves kortól ajánlott.

  A program fő alkotórészeként numicon eszközöket használunk, melyek színesek, így még különlegesebb a gyermekek részére. Alapeszközünk a numicon alakzat. Ez megkönnyíti a számok fogalmát. Ez nagyon fontos, hisz a gyermekek így képekben is látják a számokat. A formák lehetőséget kínálnak a számok közötti kapcsolatok megértésére és láthatóságára. A gyermekek ennek köszönhetően játékosan és örömmel ismerik meg a matematika varázslatos világát. A formák összeillesztésével a számok kapcsolatát is megértik, ami elengedhetetlen a korai matematikai gondolkodás kialakulásában (kisebb, nagyobb, mennyivel).

  Tovább...

GoodID

Összehasonlítás Az iskola városában, kerületében található többi azonos képzést nyújtó iskolák összehasonlítása.
A távolság alapú keresésnél légvonalban számoljuk a távolságot.

Hasonló intézmények a közelben

Értékelések szülőktől, információk az intézménytől

Legtöbbet értékelt tulajdonságok

 • Ismét jelentkeznél ide? (1 értékelés)
  • igen1
  • nem0
 • Külföldi testvérszervezet (1 értékelés)
  • igen1
  • nem0
 • Testvérosztály (1 értékelés)
  • igen1
  • nem0
 • Epochális oktatás (1 értékelés)
  • igen0
  • nem1
 • Udvar és kert felszerelés (1 értékelés)
  • Játszótér1

Mondd el a véleményed! Értékeld az intézményt!

Cikkek

Támogatási lehetőségek

Ajánlások a közelben

Térkép

Facebook

Képek és videók

Versenyeredmények Különböző országos és körzeti versenyeken elért eredmények; társadalmi, helyi közösség számára fontos díjak.

 • Még nem töltöttek fel adatot
Összehasonlítás
Összehasonlítás
Össz. eltávolítása

Térképes keresés