Bambino Gyermekbirodalom
Hasznos? Iratkozz fel,
hogy máshoz is eljusson!
Irakozz fel a legjobbiskola.hu a youtube csatornára! Iratkozz fel a legjobbiskola.hu a facebook oldalára!

Bambino Gyermekbirodalom

Óvoda
Kezdd a ikonokra kattintva és nézd meg a Bambino Gyermekbirodalom rendelkezésre álló információit!

Legfontosabb adatok     Képek és videós tartalmak     Térképes elhelyezkedés     Tanfolyamok, képzések, aktivitások     Hasonló szervezetek keresése
 
 
Legfontosabb adatok   Legfontosabb adatok
 
Nem tudja hol hagyja gyermekét akár egy délelőttre?
Nincs férőhely az állami bölcsödében?
Visszamenne dolgozni? Egyetemre jár?
Bevásárolna?
Nagytakarítást kellene rendeznie?
Vagy csak egyszerűen a kisgyermeke mellett néha kimozdulna a négy fal közül?
Jöjjön el a Bambino családi napközibe, és győződjön meg róla, hogy míg Ön dolgozik, gyermeke családias környezetben játszhat, fejlődhet képzett szakembereink segítségével.
Családi napközi
Játékos angol/német foglalkozás
Kéttannyelvű családi napközi (magyar-angol/német)
Mozgásfejlesztő torna
 
Hogy tudod elérni őket?
Youtube csatorna - nincs információnk, add meg!    Weboldal    Facebook oldal    Email cím    Telefon   
Alapítvány
Farbe Gyermekek és Fiatalok Fejlődését Segítő Közhasznú Alapítvány
18137611-1-19
Mire jó ez?
Képek és videós tartalmak   Képek és videós tartalmak
 
Bemutatkozó videó
Nem érkezett hozzánk bemutatkozó videó még.
Ha tudsz ilyen videóról, akkor küldd el számunkra!
 
Nincs még képünk.
Ha Neked van,
küldd el számunkra!
 
Nincs még képünk.
Ha Neked van,
küldd el számunkra!
 
Nincs még képünk.
Ha Neked van,
küldd el számunkra!
 
 

Mutasd meg a többieknek! Kattints a lenti ikonokra és küldd tovább ismerőseidnek!
Térképes elhelyezkedés   Térképes elhelyezkedés
 
Tanfolyamok, képzések, aktivitások   Tanfolyamok, képzések, aktivitások
 
Családi napközi
#családi napközi
Ajánlott életkor:
Foglalkozást tartja:
Érdekel!
Sok édesanya számára fontos kérdés, hogy a gyermekkel töltött első hónapok, évek után van-e lehetősége választani a gyermeknevelési támogatások hosszabb időre történő igénybevétele, vagy a munkavállalás között.

2014. január 1-től lehetőség van a gyermek 1 éves kora után a szülőnek GYED mellett teljes munkaidőben elhelyezkedni, ezzel a lehetőséggel azonban csak az tud élni, akinek sikerül megoldani gyermeke napközbeni felügyeletét.

Különösen megoldatlan a helyzet a kistelepüléseken, ahol néhány kisgyermek ellátására túl költséges lenne bölcsődét létrehozni. Ezen a helyzeten kíván segíteni a Családi Bölcsőde, mely egészen kicsi kortól – 10 hónapos - 3 éves korig fogad gyermekeket.

A napköziben magas szakmai elvárások érvényesülnek. Cél a szakszerű nevelés, gondozás, gyermekközpontú pedagógiai megközelítés. Gyermekképünk: a harmonikus, sokoldalú, kreatív gyermek, akinek egyaránt fontos az egészséges testi, lelki és pszichológiai fejlődés. Aki szociálisan kompetens, nyitott az őt körülvevő környezeti ingerekre, hatásokra, kitartó, aktív, érdeklődő és az életkorának megfelelően tudja végezni a különféle tevékenységeket.

És miben nyújtunk többet? Nálunk külön szolgáltatások kerültek a gyerekek napirendjébe: ilyen például a mozgásfejlesztés, és a játékos nyelvoktatás. Nézze meg belső „órarendünket”.

Veszprém Megyei Jogú Város Egyesített Bölcsődéje, Bölcsődei Gondozás- Nevelés szakmai programja alapján készítettük a Szakmai Programunkat.
Játékos angol/német foglalkozás
#angol, német
Ajánlott életkor:
Foglalkozást tartja:
Érdekel!
Nyelvi foglalkozásaink óvodás és kisiskolás gyermekek számára családias környezetben zajlanak, kimondottan erre a célra kialakított helyiségben 40 percben. Egy előre kialakított Oxfordi tananyag segítségével dolgozunk. Egy csoportban maximum hét gyerekkel foglalkozunk. (Kisiskolás kor felett idősebb diákok egyéni oktatását is vállaljuk.)

A hangsúlyt a játékokra, a játékosságra fektetjük. A célunk az, hogy a gyermek játék közben, nevetve és vidáman sajátítsa el a nyelvet. Törekszünk arra, hogy a nálunk eltöltött foglalkozás élmény legyen a gyermekek számára és eközben megszeresse a nyelvet.

A gyerekekhez idegen nyelven beszélünk, az új szavakat, mondatokat magyarul is elmondjuk nekik. Így gyorsabb és hatékonyabb a tanulás. Ügyelünk arra is, hogy a játékok változatosak és érdekesek legyenek.
Kéttannyelvű családi napközi (magyar-angol/német)
#családi napközi, angol
Ajánlott életkor:
Foglalkozást tartja:
Érdekel!
Egyik legnagyobb álmunk vált valóra amikor megnyitottuk 2016. szeptemberében kéttannyelvű óvodai csoportunkat. Hiszek abban, hogy amit a gyerekek játszva megtanulnak kiskorukban, azt soha senki nem veheti el tőlük.

Óvodás korú csoportunk lényege, hogy egy gondozónó csak idegen nyelven kommunikálhatnak a gyerekekkel.

A gyerekek agya másodperc tört része alatt reagál az azonnali információkra. A gyermekek első 6 életéve a legfontosabb az agy fejlődése szempontjából. Amit ebben az életszakaszban megtanulnak, az kitörölhetetlen metódusként raktározódik el.
A kicsik minél fiatalabbak, annál könnyebben tanulnak meg egy második nyelvet: a kiejtést, a nyelvtant ösztönösen sajátítják el. A különbséget az idegen és anyanyelv között nem is érzékelik. Ők nem állnak meg gondolkodni a nyelvtani szabályokon és a szavakon, hanem ösztönösen használják mindazt, amellyel napközben megismerkednek.

Akcentus nélkül 10 éves korig tudunk egy nyelvet elsajátítani. E kor fölött ez lényegesen több munkával jár, ezért van az, hogy sok gyermek hamar elveszti érdeklődését az idegen nyelvek iránt. Gyakran vég nélküli küzdelmet vállalnak magánórák keretében, hogy elsajátítsák mindazt, ami korábban játszi könnyedséggel ment volna. A mi óráinkon a gyermek azt tapasztalja, hogy nyelvet tanulni öröm.

A „nyelvtanulás” úgy történik, mint az anyanyelv elsajátítása: 2 szakember segítségével a gyerekek az óvoda mindennapi életét gyakorolják angol nyelven. Az egyik nyelvi pedagógus 100%-ban csak angolul beszél ezzel is segítve a gyerekek mihamarabbi beilleszkedését az idegen nyelv világába.
Jelenleg egy vegyes óvodai csoporttal működünk 25 fővel.

Óvodai programunk extra foglalkozásai:

Úszás, lovaglás, játszóház, mozgásfejlesztő torna, labdás foglakozás, balett, kutyaterápia és természetesen az angol. (Foglalkozásaink az alapárban benne vannak.)

Amennyiben felkeltettük érdeklődésüket kérem időben jelentkezzenek mert férőhelyeink itt is korlátozottak.
 
Mozgásfejlesztő torna
#mozgás, torna
Ajánlott életkor: 1,2,3,4
Foglalkozást tartja:
Érdekel!
Ez egy labdás – zenés, mozgásfejlesztő torna, heti egy alkalommal, 45 perces foglalkozás, 1-4 éves korosztálynak, mely segítségével a gyermek ismereteket szerez, formálódik személyisége (akarat, képzelet, emlékezet, érzelem…) Ez a mozgásforma kihat a testi-, pszichikai fejlődésre, szociális kapcsolatépítésre, motoros alkalmazkodásra. Miközben játszanak, mozognak és fejlődnek.
Hasonló szervezetek keresése   Hasonló helyek keresése
Bambino Gyermekbirodalom városában, kerületében található többi hasonló foglalkozást nyújtó helyek összehasonlítása.
A távolság alapú keresésnél légvonalban számoljuk a távolságot.
 
Összehasonlítás irányítószám alapján
Irányítószám alapján
Összes a városban
Összes a városban
5 km távolságra
5 km távolságra
10 km távolságra
10 km távolságra
 
   Hasznos volt? Hogy máshoz is eljusson, kedveld legjobbiskola.hu a facebookon oldalunkat!
 
Háttér Fotó: FOTO:FORTEPAN / Angyalföldi Helytörténeti Gyűjtemény, Gádoros Lajos