Barion Pixel

Dd Step cipő - ezért kell minden apró felfedezőnek!

2022.06.01.

A kifejezetten babalábakra fejlesztett Dd Step cipő a fejlődésben lévő gyermekek egyik legfontosabb kiegészítője lesz. Színes, aranyos mintáival pedig biztos, hogy a gyermekek nagy kedvencévé fog válni. Erről a kiscipőről és a babahordozó bérlés előnyeiről lesz szó cikkünkben.

Dd Step cipő - Minek köszönheti sikerét?

Dd Step cipő márka nagyon minőségi, gyermekbarát anyagokkal és profin kivitelezett folyamatokkal készíti termékeit. A cipőmárkát minden szülő jól ismeri, hiszen nagyon népszerű és közkedvelt termékeivel mindenki teljességgel elégedett. Több féle kivitelben készültek el ezek a cipők, ezáltal mindenki kiválaszthatja a neki leginkább tetsző fazont és színt.

DD Step cipő - A tartós játszótárs

Az előállítás során nagyon figyelnek, hogy semmiféle vegyszert, vagy olyan anyagot ne használjanak ami irritációt okozhat a bőrön. A 3D varrás technológiának köszönhetően sokkal tartósabbak lesznek a cipők, mintha ragasztanák őket. Ezeknek köszönhetően nagyon tartós és esztétikus eredményt kapunk. 

A cipőcske felső része minőségi marhabőrből készül, talpa pedig természetes gumiból, ezáltal időtálló lesz és ugyanakkor megfelelő szellőzést is biztosít az apró gyermeklábaknak. A Dd Step cipő súlya igen könnyű, ami rendkívül lényeges akkor, ha gyerekcipőkről beszélünk. Járni tanulás, vagy játék közben biztosan strapabíró társ lesz kisgyermekünk számára.


Babahordozó bérlés - remek társ hosszú sétákhoz

A babahordozók nagyon hasznosak tudnak lenni az anyukák és apukák számára. Hosszabb séták során magaddal tudod vinni a picit és folyamatosan szemmel tudod tartani, hogy éppen mit csinál, nem mellesleg neki is igen kényelmes utazási forma lesz, ha elfárad egy kiadós futkosás vagy játék után. 

Egy kisbaba mellett mindig nagyon nehéz elvégezni az otthoni teendőket, mert vannak olyan csecsemők, akiket ha egy pillanatra is leraknak kezükből a szülők, egyből sírva fakadnak. A babahordozó bérlés által kapott eszköz segítségével a teendőid során is magadon tudod hordozni a babát, emiatt érezni fogja a folyamatos közelséged és biztonságérzetet nyújt neki, hogy veled lehet. A babahordozók nem csak az anyukák, de az apukák nagy kedvence is lesz.
 

Összességében elmondható, hogy egy szülő számára a legfontosabb a gyermekük kényelme és biztonsága. A Dd Step cipők ott lesznek az első lépéseknél és nagyszerű játszótársuk lesz a későbbiekben. A babahordozó bérlés pedig a szülők életét is nagyban megkönnyíti, hiszen biztonságban, magunk mellett tudhatjuk csöppségünket.

 

Cikkek

Összehasonlítás
Összehasonlítás
Össz. eltávolítása

Térképes keresés