Barion Pixel

Milyen iskolai cipőt válasszunk?

2021.04.05.

Hihetetlenül gyorsan elérkezik az a pillanat, amikor gyermekünkkel együtt várjuk az első szeptemberi becsengetést. A szülők a legjobb tudásuk szerint választják ki a megfelelő iskolát és tanító nénit. Kire és mire hallgassunk vajon? Számos jó tanács mellett, néhány elbizonytalanító érvet is hallhatunk ismerősöktől. Aztán elérkezik a készülődés. Hosszú a lista mit is kell beszerezni. Ceruzák, tolltartó, füzetek és praktikus ruházat…

Azonban a megfelelő cipő kiválasztása sem egyszerű, ezért összeírjuk, mire érdemes figyelni. Ha a prémium minőségű márkát keresnek, akkor érdemes megnézni a Superfit cipők kínálatát, mert extra kényelmesek, igényes kivitelezésűek, támogatják a gyerekek lábfejlődését minden korosztályban.

Átmeneti gyerekcipő őszre és tavaszra

Ami biztosan szükséges, egy utcai cipő. Ez lehet sportos vagy klasszikus bőr cipő is. Ebben jár majd iskolába és fog kimenni az udvari játékra is, ezért legyen strapabíró! Az iskolai programok és kirándulások miatt előnyös, ha vízálló gyerekcipőt választunk. Bizony, nincs már mellette az óvó néni, aki figyelmezteti a pocsolyára.

 

Kényelmesen az osztályteremben is

Ahogy beköszönt az őszies idő, szükség lesz egy benti cipőre, máskülönben a gyerekek behordják a sarat az osztályterembe. Ez lesz a váltó cipő. Érdemes jól szellőző modellt választani, hiszen ebben fogja tölteni a napjai nagy részét. A vászon felsőrészes cipők előnyösek, főleg amelyeknek talpa lyukacsos szerkezetű. Kislányoknak szandált is vehetünk, azok szoknyával is csinosak.

Mozgás és játék

Tornaórára sportcipőt kérnek. Találhatunk olyan cipőket, amik kifejezetten tornatermi viseletre terveznek, talpuk nem hagy nyomot a padlón - no-marking jelzés. A gyerekcipő tartsa biztosan a lábat, legyen könnyű és hajlékony talpú valamint jól szellőző. Hétvégére érdemes a cipőket haza vinni, megtisztítani, ápolni, cipőfertőtlenítő vagy szagtalanító spray-vel befújni.

 

Hipp-hopp elérkezik a tél

Gyorsan elszalad ez első pár hónap és egyre hidegebbek és nyirkosabbak a reggelek. A bakancs vagy csizma legyen bélelt és vízálló. A gore-tex jelzéssel ellátott cipők ajánlottak. Kiváló minőségű technikai anyag, amely kipárologtatja az izzadságot és nem engedi be a vizet, így állandóan kellemes hőmérsékleten tartja a lábakat. Ezekben a téli cipőkben bátran nekiindulhatunk a havas tájaknak is, akár kirándulás, akár síelés alkalmával.

Szponzorált cikk

 

Cikkek

Összehasonlítás
Összehasonlítás
Össz. eltávolítása

Térképes keresés