Barion Pixel

Túl a játékon, avagy segítség az otthoni tanuláshoz is

2021.09.22.

Bár sokan nem veszik számításba a gamer székeket otthoni szükségleteik tekintetében, talán mégis megéri más szempontokat figyelembe venni. Egy gamer szék sokkal több, mint egy ülőalkalmatosság, ami a játékélmény javítását szolgálja. Ezeket a székeket hosszú ideig tartó használatra tervezték, kiváló deréktámaszt, nyaktámaszt és általános kényelmi szintet kínálva.

Forradalmasítja az irodai létet

Az ergonómiai tanulmányok azt sugallják, hogy alacsonyabb költségvetés mellett a gamer székek felváltják az irodai székeket a hosszú távú kényelem és az ergonómiai támogatás szempontjából. A nagy dőlésszögtől a hátsó korongok nyomásának lecsökkentéséig, a gerincpozíciót támogató fejtámlákig hosszabb távú irodai kényelem érhető el normál gamer székben, mint egy normál irodai székben.

Hatékony leckeírás 

A gamer székeket minden mástól eltekintve olyan tevékenységre tervezték, amely magában foglalja a koncentrációt és a figyelmet. Ahogy a játékok esetében, úgy a tanulással kapcsolatban is. A deréktámasz és a párnázott ülés kényelmet biztosít, de az állítható magasság és a kartámaszok a tanulmányozandó anyagot helyezik előtérbe.

Amint és amikor szüksége van egy agyfrissítésre, egyszerűen döntse hátra a széket, hogy vagy röviden felfrissítse az elméjét, vagy tesztelje a tudását, azáltal hogy folyamatosan visszamondja a megtanult leckét, anélkül, hogy közvetlenül az anyagra nézett volna.


Míg a játékszékeket feltűnően hosszú távú szórakozáshoz tervezték ülés közben, a legtöbbet hozhatják ki a tanulásból is. Ezenkívül minden egyes fejezet után, amelyet megtanult - adjon magának egy körülbelül tíz perces játék szünetet a frissítéshez, mert végtére egy kis változás is van olyan jó, mint a pihenés.

Nem utolsó sorban: az ergonómiai szempontok

Mielőtt elhelyeznénk a kiválasztott széket valós vagy virtuális kosarunkban egy webáruházban vagy más boltban állva, érdemes szót ejteni a gamer szék egy másik nagyon fontos előnyéről. Az átlagos székekkel kisebb a mozgástér, így ritkán csúszik előre, különösen billentyűzet vagy egér használata esetén. A gamer szék harcol a gerinc tetején lévő görbülettel, ennek következtében nyak- és vállfájdalommal.

Valamint, általában deréktámasszal, nyakatámasszal és fejtámlával vannak ellátva, amelyek a gerinc derékszögeit egészen lefelé tartják.

Mint minden eszköz esetében, a helyes használat is fontos ahhoz, hogy a legtöbbet hozzuk ki a gamer székből. Hajláskor használjon lábtartót, hogy ne erőltesse túlzottan a lábát. Mozgassa a képernyőt a megfelelő magasságba, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem kell előre görnyednie.

Fizetett promóció
Képek forrása: canva.com

 

Cikkek

Összehasonlítás
Összehasonlítás
Össz. eltávolítása

Térképes keresés