Barion Pixel

Összehasonlítás Kedvenceimhez rakom és értesítést kérek Intézmény igénylése

2112 Veresegyház, Fő út 106
E-mail
OM azonosító:203327-001
Képzésforma:általános iskola

Az értékelésekből eddig gyűjtött pontok száma: 1

A Jövő Iskolája Általános Iskola Veresegyházon 2018 szeptemberében indította el első osztályát. Gyermekközpontú általános iskolánkban célunk, hogy segítsünk a gyermekeknek kibontakoztatni azokat a képességeket és készségeket, amelyekkel sikeres felnőttek lesznek a XXI. században.
A Jövő Iskolája Veresegyház csapata 2016-ban kezdett szerveződni, amikor néhány szülő, pedagógus és fejlesztő szakember egymásra talált abban az elhatározásban, hogy szükség lenne Gödöllőn vagy a környékén egy olyan iskola megalapítására, amelyik egyszerre ötvözi a hagyományos oktatás előnyeit az alternatív módszerekkel. A közösen megfogalmazott kiindulási pont az volt, hogy a jövendőbeli iskolánk a XXI. század kihívásaira nevelje a gyerekeket, mindezt úgy, hogy megőrizze a gyermekek természetes kíváncsiságát, érdeklődését, nyitottságát és tanulási vágyát, és egyúttal megfelelő szabadságot és hátteret biztosítson a tanároknak az alkalmazott pedagógia módszerek és eszközök tekintetében. Alapelvként fogalmaztuk meg, hogy a magabiztos tárgyi tudás mellett kiemelt szerepet kapjon a gyerekek lényeglátásra, kritikus gondolkodásra és az összefüggések felismerésére való nevelése. Ezzel párhuzamosan fontosnak tartjuk az érzelmi intelligencia fejlesztését és a tehetséggondozást. Az olyan, a jelenlegi és a jövendőbeli munkerőpiacon fontos készségek, mint a csapatmunka, a csapatban való gondolkodás és működés készsége, a valós idegen nyelvi kommunikációs tudás és a digitális tudás, mind kiemelt hangsúlyt kapnak a Jövő Iskolája Általános Iskolában.

Tovább...

Plakát nyomtatás: Mutasd meg az iskola eredményeit! Nyomtasd ki és tedd ki az eredményeket!
Plakát nyomtatás: Intézmény megtalálható a legjobbiskola.hu portálon.

GoodID

Legjobbiskola index az iskola eredményei alapján 100 (százalék) az országos átlag szinenként (mérésenként). Indexünk ehhez képest mutatja, hogy jobb vagy rosszabb az eredmény.
A teljes LEGJOBBISKOLA INDEX az összes eredmény összegéből adódik össze.
Ugyanazon képzési formákat tudsz összehasonlítani, keresd a varázspálcát az oldal tetején!
Kompetenciamérések és érettségi eredményeiből számított eredmény az Oktatási Hivatal adatai alapján.

Még nincs elérhető adat.

Összehasonlítás Az iskola városában, kerületében található többi azonos képzést nyújtó iskolák összehasonlítása.
A távolság alapú keresésnél légvonalban számoljuk a távolságot.

Hasonló intézmények a közelben

Értékelések szülőktől, információk az intézménytől

Legtöbbet értékelt tulajdonságok

  • Havi tandíj
    • 100 000 Ft (1 értékelés)

Mondd el a véleményed! Értékeld az intézményt!

Cikkek

Tanfolyamok, képzések

    Még nincs feltöltve.

Támogatási lehetőségek

Ajánlások a közelben

Térkép

Facebook

Képek és videók

Statisztikai adatok

Létszámadatok a kompetenciamérések évében Kompetenciamérés évében rendelkezésre állnak az évfolyami létszámadatok is.
Látható, hogyan alakult évről évre az egyes évfolyamok létszáma.
Az új osztályok létszáma közvetlenül nem olvasható ki az adatokból. Pl. ha egyik évben 2, a másikban 3 osztály indul az évfolyamon, akkor az látszik a grafikonokon, de nem biztos, hogy a következő évben is ez alapján fog alakulni a létszám.

Kompetenciamérések eredményei Kompetenciamérések eredményei az országos eredmények átlagai alapján.
Grafikonon skáláján a 100% mutatja az országos átlagot, a vonalak pedig az ehhez képest elért jobb vagy rosszabb eredményeket évről évre.
Az iskolaválasztásnál nem javasoljuk, hogy csak ezeket az eredményeket vegyétek figyelembe, legyen ez az egyik szempont a sok közül a komplex döntéshez.
Ha a grafikon vonalai eltűnnek a mélyben, akkor az adott évben nincs adat a kompetenciamérésben. Ha csak egy év adata van, akkor vonal helyett csak egy pont látszik.

Versenyeredmények Különböző országos és körzeti versenyeken elért eredmények; társadalmi, helyi közösség számára fontos díjak.

  • Még nem töltöttek fel adatot
Összehasonlítás
Összehasonlítás
Össz. eltávolítása

Térképes keresés