Barion Pixel

Összehasonlítás Kedvenceimhez rakom és értesítést kérek Intézmény igénylése

2040 Budaörs, Építők útja 2-4.
E-mail

Tanfolyamok, képzések

 • Podit Komplex Készségfejlesztő, Iskola-előkészítő Foglalkozás (életkor: 5, 6, 7)

  A Legjobb Európai Tananyag díjas Sakkpalota Oktatási Program iskolaelőkészítő kurzusa azoknak a készségeknek, képességeknek a fejlesztését helyezi előtérbe, amelyekre az iskolai tanulmányok megkezdésekor leginkább szükségük van a gyerekeknek. Ilyen a megfelelő finommotorika, a téri tájékozódás, a tanulási szokások kialakítása, az összpontosító képesség, a memória fejlesztés és a rendszerben való gondolkodás. A képzés során a gyerekek nem az iskolai tananyag, az írás, olvasás idő előtti megtanulásával vannak terhelve, hanem a fő hangsúly a megfelelő tanulási, viselkedési szokások kialakításán van.
  Kulcsszavak: iskola előkészítő

  Tovább...

 • Podit Komplex Készségfejlesztő, Iskolára hangoló (életkor: 4, 5, 6)

  A Legjobb Európai Tananyag díjas Sakkpalota Oktatási Program iskolaelőkészítő kurzusa azoknak a készségeknek, képességeknek a fejlesztését helyezi előtérbe, amelyekre az iskolai tanulmányok megkezdésekor leginkább szükségük van a gyerekeknek. Ilyen a megfelelő finommotorika, a téri tájékozódás, a tanulási szokások kialakítása, az összpontosító képesség, a memória fejlesztés és a rendszerben való gondolkodás. A komplex képességfejlesztés a majdani kudarcmentes iskolakezdés érdekében, élményszerű játékokkal, feladatokkal, mesékkel, dalokkal, mozgásos gyakorlatokat, fejlesztő eszközökkel történik. A mozgásfejlesztés során nagy hangsúlyt kap a testvázlat, testtudat kiépítése, valamint a különböző játékos tevékenységekben a térbeli tájékozódás biztonságának kialakítása.
  Kulcsszavak: iskola előkészítő

  Tovább...

 • Sakkpalota 4K-s Készségfejlesztő Program (életkor: 6, 7, 8, 9)

  A Legjobb Európai Tananyag díjas Sakkpalota Oktatási Program elsős iskolásoknak kidolgozott kurzusa azoknak a készségeknek, képességeknek a fejlesztését helyezi előtérbe, amelyekre az iskolai tanulmányok megkezdése után leginkább szükségük van a gyerekeknek. Ilyen a megfelelő finommotorika, a téri tájékozódás, a tanulási szokások kialakítása, az összpontosító képesség, a memória fejlesztés és a rendszerben való gondolkodás. A képzés során a gyerekek párhuzamosan haladnak a Nemzeti Alaptantervben előírt alaptantárgyak aktuális ismeretanyagával, de a fő hangsúly a megfelelő tanulási, viselkedési szokások, a rendszerben gondolkodás kialakításán van. A Sakkpalota Programot már országszerte több mint 250 iskolában alkalmazzák, és mérési eredmények támasztják alá, hogy a Sakkpalotás foglalkozásokon résztvevő gyerekek sokkal jobban teljesítenek a kompetencia teszteken is, mint a hagyományos oktatási módszertannal tanított társaik.
  Kulcsszavak: sakk, iskola, kézségfejlesztő

  Tovább...

GoodID

Összehasonlítás Az iskola városában, kerületében található többi azonos képzést nyújtó iskolák összehasonlítása.
A távolság alapú keresésnél légvonalban számoljuk a távolságot.

Hasonló intézmények a közelben

Értékelések szülőktől, információk az intézménytől

 • Még nem érkezett szülői értékelés. Legyél Te az első!

Mondd el a véleményed! Értékeld az intézményt!

Cikkek

Támogatási lehetőségek

Ajánlások a közelben

Térkép

Facebook

Képek és videók

Versenyeredmények Különböző országos és körzeti versenyeken elért eredmények; társadalmi, helyi közösség számára fontos díjak.

 • Még nem töltöttek fel adatot
Összehasonlítás
Összehasonlítás
Össz. eltávolítása

Térképes keresés