Barion Pixel

Konnekt LIVE 2020 - A legszemélyesebb pályaorientációs fesztivál

2020.11.16.

Több mint 50 szakma és 12 előadás egy nap alatt, online. Jön a Konnekt LIVE 2020, a legszemélyesebb pályaorientációs fesztivál!

Egy rendezvény mindenkinek, aki szeretne számára érdekes szakmákkal megismerkedni, szakmabeliektől őszintén kérdezni és inspiráló előadásokat hallgatni egész nap.

Regisztrálj és tudj meg többet az eseményről a honlapon: 2020.konnektlive.com

Mik várnak majd rád?

40+ szakmabeli beszélgetés, amelyekhez gondosan összeválogattak közel 60 szakmabelit, akik készen állnak őszintén válaszolni minden kérdésedre. Itt nincsenek rossz kérdések és nem szégyen a “nem tudom”! #szakmák


Előadótermi program, ahol interjúk, kerekasztal-beszélgetések és előadások során ismerkedhetsz meg izgalmas és inspiráló témákkal, sztorikkal, életutakkal. #témák #sztorik

CV tanácsadás, ahol seperc alatt kipofozzák az önéletrajzod és még tanácsokat is kapsz. Jól hangzik, ugye?

Tegyél egy tudatost lépést a pályaválasztás rögös utján, regisztrálj még ma a 2020.konnektlive.com oldalon, ahol még több információt találsz a Konnekt LIVE-ról.

A LIVE egy napja

Előadóterem, avagy LIVE stream Facebookon és weboldalon

Egész napos live streamünk során terítékre kerülnek fontos témák, beszélgetünk sztereotípiákról és reflektorfényt kap néhány különleges életút is.

Asztaltársaságok, avagy ZOOM beszélgetések

Képzelj el egy rendezett kavalkádot tele különböző pályákról szóló ZOOM beszélgetésekkel. Találd meg a téged érdeklő szakmabelit és kérdezz tőle a megadott idősávban.

További részletek és regisztráció: 2020.konnektlive.com

 

Cikkek

Összehasonlítás
Összehasonlítás
Össz. eltávolítása

Térképes keresés