Barion Pixel

Melyiket válasszam?

2019.10.01.

Összehasonlításunk eddig is népszerű volt, megújult oldalunkkal együtt még több lehetőséget biztosítunk Nektek. Ezeket szedtük össze egy rövid cikkben.

Legjobbiskola index

Ahhoz, hogy az iskolák eredményeit össze tudjátok hasonlítani elkészítettünk minden iskolához egy index értéket, amivel az azonos képzési típusban résztvevő intézményeket tudjákot összehasonlítani.

A színek mutatják, hogy milyen elemekből áll az index. Minden színnél a 100 az országos átlag. Ezek az eredmények egymásra rakódva mutatják az iskola eredményét 5 évre visszamenőleg.

Város iskoláinak összehasonlítása

Minden iskola saját oldalán megtalálható az összehasonlítás az oldal aljára görgetve. Nincs más dolgod, mint a listás vagy térképes keresőben kiválasztani a kiválasztott iskolát majd az összehasonlítás résznél a ikont kiválasztani.

Az összehasonlításban térképen és listán is megtaláljátok az iskolákat. Az eredményeket pedig grafikonon mutatjuk be:

Megvannak a kiszemelt iskolák?

Az összehasonlítás itt is egyszerű! Tedd őket az összehasonlító kosárba a  gomb megnyomásával! Egyszerre akár 4 iskolát, óvodát, egyéb intézményt is össze tudsz hasonlítani. De egy időben csak egy típusú intézményt!

Megosztom az ismerősökkel!

Minden oldalunkon az ismert közösségi médiás ikonokkal meg tudod osztani az összeállított keresést vagy összehasonlítást!

Segíts nekünk!

Hogy több információnk legyen az intézményekről válaszd az értékelést és válaszolj kérdéseinkre! A megválaszolt kérdések bekerülnek az összehasonlítások közé, segítséget adva a többieknek

Hogyan tovább?

Regisztrál, lépj be. Válaszd ki az iskolákat és értékeld őket. A GoodID segítségével most akár név és email cím nélkül is tudsz nálunk regisztrálni!

Még több hasznos funkció

A következő napokban folyamatosan mutatjuk be az új lehetőségeket Gyertek vissza, kövessetek minket a Facebook oldalunkon és az Instagramon!

 

Cikkek

Összehasonlítás
Összehasonlítás
Össz. eltávolítása

Térképes keresés