Barion Pixel

Összehasonlítás Kedvenceimhez rakom és értesítést kérek Intézmény igénylése

1221 Budapest, Honfoglalás út 51.
E-mail

Tanfolyamok, képzések

 • Iskola előkészítő (életkor: 5, 6, 7)

  Gyakorló szülőként és pedagógusként is szembesülünk azzal, hogy az óvodás évek után éles váltás az iskolakezdés. A jelenlegi rendszerben a gyerekeknek sok olyan követelménynek kell megfelelniük az iskola első osztályában, amit az óvodában nem feltétlenül gyakorolhattak be. Mindannyian szeretnénk, hogy a gyerekek könnyen vegyék ezeket az akadályokat.
  Kulcsszavak: iskola, előkészítő

  Tovább...

 • Okosító torna ovisoknak (életkor: 4, 5, 6, 7)

  Komplex Mozgásterápia gyakorlataira épülő, idegrendszer érlelő, „okosító”, iskolába segítő, figyelmet segítő TORNÁT szervezünk.
  Kulcsszavak: torna

  Tovább...

 • PIQU torna (életkor: 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12)

  Hétköznapjainkban sokat ülnek a gyerekek az iskolapadokban, a gépek és kütyük előtt, az autóban és sok egyéb helyen. Rohanó, futó mozgalmas életünkből kimaradnak bizonyos mozgások, mozgásformák. És ezek hiányoznak a mozgásfejlődésből, ez egységes harmonikus testműködésükből és látszik a gyerekek testtartásán, a kedvükön. Már nincs is kedvük semmihez… Mi most arra teszünk kísérletet ezeken a foglalkozásokon, hogy átmozgassuk a testüket célzott gyakorlatokkal segítünk nekik, hogy a tartásuk jobb legyen, erősödjenek Braingym gyakorlatainak segítségével később hatékonyabban tanuljanak, összerendezettebbek és bátrabbak legyenek a “PIQU Kihívásokkal”, azok teljesítésével növeljük az önbizalmukat és fejlesszük a kreativitásukat a játék és a móka még mindezt fűszerezi, hogy ez egy vidám délelőtt legyen!
  Kulcsszavak: torna, PIQU

  Tovább...

 • Születésnapi gyerekzsúrok (életkor: 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10)

  Jelenleg a következő tematikus zsúrokkal várjuk a gyerekeket: Angry Birds A tenger elővilága – Spongya Bob és barátai Bogyó és Babóca ünnepel Boribon születésnapja Dínók nyomában Harry Potter és a varázslóinasok Hercegnők zsúrja Jégvarázs zsúr – Anna és Elsa világa Kincskereső – nyomozás féldrágakövek után Királylány és a békakirály Lovagi torna Mancs őrjárat Panka és Csiribí szülinapi zsúr Rumini és barátai Verdás szülinap, főleg fiúknak
  Kulcsszavak: születésnap, zsúr

  Tovább...

GoodID

Összehasonlítás Az iskola városában, kerületében található többi azonos képzést nyújtó iskolák összehasonlítása.
A távolság alapú keresésnél légvonalban számoljuk a távolságot.

Hasonló intézmények a közelben

Értékelések szülőktől, információk az intézménytől

 • Még nem érkezett szülői értékelés. Legyél Te az első!

Mondd el a véleményed! Értékeld az intézményt!

Cikkek

Támogatási lehetőségek

Ajánlások a közelben

Térkép

Facebook

Képek és videók

Versenyeredmények Különböző országos és körzeti versenyeken elért eredmények; társadalmi, helyi közösség számára fontos díjak.

 • Még nem töltöttek fel adatot
Összehasonlítás
Összehasonlítás
Össz. eltávolítása

Térképes keresés