Barion Pixel

Összehasonlítás Kedvenceimhez rakom és értesítést kérek Intézmény igénylése

8360 Keszthely,
E-mail
Képzésforma:tanulócsoport

Az értékelésekből eddig gyűjtött pontok száma: Még nem kapott szülői értékelést, legyél Te az első!

A tanulócsoportunk magántanulókból szerveződik, szülői összefogással. A 2017/2018-as tanévben indítjuk első vegyes korosztályú csoportunkat. Olyan családok jelentkezését várjuk, ahol a következő tanévben az 1-7. osztályt kezdenék a gyerekek.
Tanulócsoportunkban kis létszámú, családias, nyugodt környezetet biztosítunk a tanulóknak. A gyermek, az élmény, a tapasztalat és a játék lenne a középpontban, ugyanakkor az önálló tanulás tanítása, az élethosszig tartó tanulás megszerettetése, az olvasás szeretete, az alapkészségek fejlesztése, a természetközeliség is fontos szerepet kapna.
A napi “iskolai” munkában projektfeladatok, önálló- és csoportmunka és a kooperatív technikák felváltva jelennének meg, rengeteg játékkal, sok kirándulással, sporttal és művészeti foglalkozással kiegészítve. Ezen felül a digitális média, programozás, társasjátékok, angol nyelv, egészséges életmód, tehetséggondozás stb. mind szerepelnének a napi programok között.
Biztosítjuk az iskolarendszerű, egész napos felügyeletet, de alsósoknál maga a “tanóra” napi 4 órát nem fogja meghaladni. A többi idő szabad vagy irányított játékkal, a saját érdeklődési körnek megfelelő egyéni projektekkel, személyes és/vagy csoportos tehetséggondozással, sporttal, zenével, pihenéssel, kirándulással, társasjátékozással telik.
Felsősöknél igény szerint oldanánk meg a gyermekek oktatását, amit szülőkkel és a betanító óraadó tanárainkkal közösen alakítunk ki. Segítséget kapnak személyükre szabott önálló és hatékony tanulás megtanulásában, helyszínt és eszközöket is biztosítva ehhez. Ha elakadnak a tananyagban, tanári segítséget kapnak. A 7. osztályosoknál elkezdjük a felvételire való felkészülést is. Ezen kívül a közösségi programok, projektek, csapatépítő foglalkozások, közös játék, kézműves foglalkozások, média szakkör is szerepelnének abban, amit kínálni tudunk nekik is, illetve a diákok felkészítést kapnak a félévi és év végi vizsgáikra is, amennyiben ezt igénylik a szülők.
A gyerekek tanítását és felügyeletét tanítók, pedagógiai asszisztensek és óraadó szakemberek látják el, alkalmanként szülői segítséggel.

Tovább...

Plakát nyomtatás: Mutasd meg az iskola eredményeit! Nyomtasd ki és tedd ki az eredményeket!

GoodID

Összehasonlítás Az iskola városában, kerületében található többi azonos képzést nyújtó iskolák összehasonlítása.
A távolság alapú keresésnél légvonalban számoljuk a távolságot.

Hasonló intézmények a közelben

Értékelések szülőktől, információk az intézménytől

  • Még nem érkezett szülői értékelés. Legyél Te az első!

Mondd el a véleményed! Értékeld az intézményt!

Cikkek

Tanfolyamok, képzések

  • Gém Program Tanulócsoport (életkor: 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13)

Támogatási lehetőségek

Ajánlások a közelben

Térkép

Képek és videók

Versenyeredmények Különböző országos és körzeti versenyeken elért eredmények; társadalmi, helyi közösség számára fontos díjak.

  • Még nem töltöttek fel adatot
Összehasonlítás
Összehasonlítás
Össz. eltávolítása

Térképes keresés