Barion Pixel

Összehasonlítás Kedvenceimhez rakom és értesítést kérek Intézmény igénylése

2310 Szigetszentmiklós , Bercsényi utca 7.
E-mail
Képzésforma:tanulócsoport

Az értékelésekből eddig gyűjtött pontok száma: Még nem kapott szülői értékelést, legyél Te az első!

2017 szeptemberétől az első két évfolyammal útjára indult a Sziget Suli, mely egy kis csoportos, gyermekközpontú magániskola, ami a gyerekeket 8. osztályig elkíséri.

Minden évben egy új első osztály indul (max. 20 fővel) és így épül fel felmenő rendszerben a 8 évfolyam. A választott épület és infrastruktúra maximálisan képes ezt kiszolgálni.

A Sziget Suli egész napos foglalkozást biztosító intézmény, ahova a 2017-2018-as tanévben 1. és 2. osztályos gyermekek, a 2018-2019-es tanévben pedig 1., 2. és 3. osztályos gyermekek jelentkezését várjuk!

A csoportok létszámát 20 főben maximalizáltuk, hogy valóban megvalósuljon az egyéni fejlesztés, szem előtt tartva, hogy minden gyermek más. A Sziget Suli egyik fő célja, az egyénre szabott, differenciált oktatás, ami csak kis létszámmal tud megvalósulni.

Kiemelt fontosságúnak tartjuk az angol nyelv beépülését a gyerekek életébe, melyet mindennapi élethelyzetekben, játékosan, mozgásos foglalkozások során sajátíthatnak majd el.

A Sziget Suliban az oktatás projektalapú, vagyis a gyerekek egy-egy témát átölelve, számos gyakorlat és egyéni tapasztalatszerzés során tanulják meg az összes alapkompetenciát (írás, olvasás, számolás, fogalmazás, stb), ezzel is biztosítva az élményszerű tanulást. Mindemellett nagy szerepet kap a csoportos feladatmegoldás, ezzel is fejlesztve a kooperációs képességet.

Működési formánk egyesületi fenntartású magántanulói közösség. Gyermekeink tanulói jogviszonyban a velünk szorosan együttműködő, akkreditált befogadó iskolánkkal vannak, általános iskolai bizonyítványukat is itt állítják ki.

Az iskola épülete Szigetszentmiklós központjában, az M0-hoz, Csepelhez közel eső részen található. Így kényelmes megoldást jelent a Csepel-szigeten és vonzáskörzetében élő családoknak. A mindennapos mozgást rendkívül fontosnak tartjuk, így ez alapvető szempont volt a helyszín kiválasztása során.

Tovább...

Plakát nyomtatás: Mutasd meg az iskola eredményeit! Nyomtasd ki és tedd ki az eredményeket!

GoodID

Összehasonlítás Az iskola városában, kerületében található többi azonos képzést nyújtó iskolák összehasonlítása.
A távolság alapú keresésnél légvonalban számoljuk a távolságot.

Hasonló intézmények a közelben

Értékelések szülőktől, információk az intézménytől

  • Még nem érkezett szülői értékelés. Legyél Te az első!

Mondd el a véleményed! Értékeld az intézményt!

Cikkek

Tanfolyamok, képzések

  • Tanulócsoport (életkor: 6, 7, 8, 9)

Támogatási lehetőségek

Ajánlások a közelben

Térkép

Facebook

Képek és videók

Versenyeredmények Különböző országos és körzeti versenyeken elért eredmények; társadalmi, helyi közösség számára fontos díjak.

  • Még nem töltöttek fel adatot
Összehasonlítás
Összehasonlítás
Össz. eltávolítása

Térképes keresés