Összehasonlítás Kedvencekhez Intézmény igénylése

2092 Budakeszi, Fő utca 178.

Legfontosabb adatok

Képzésforma:fejlesztő

Az értékelésekből eddig gyűjtött pontok száma: Még nem kapott értékelést, legyél Te az első!

A Kinderzentrumban bölcsődés, óvodás, iskolás csoportokban neveljük és oktatjuk a és fejlesztjük a gyermekek személyiségét, de szívesen várjuk gyermekedet délutáni fejlesztő programjainkra, vagy tanulószobánkba.

Célunk a gyermek egész személyiségére figyelve az alapvető képességek, készségek, és jártasságok fejlesztése, és a bennük rejlő lehetőségek kiteljesítése. Ezt sokféle tevékenységgel, élményalapú oktatással, felfedeztetéssel valósítjuk meg, a család és a szülők bevonásával. A rendelkezésünkre álló környezetet sokféleképpen, kreatív módon használjuk. A gyermeki tanulás fontos alappillére a bizalom és a tapasztalás. Meghagyjuk a tanulás folyamatában a kísérletezés, a tapasztalás lehetőségét, így a gyerekek a problémamegoldásra törekszenek. A gyerekeknek olyan tanulási környezetet biztosítunk, melyben jól érzik magukat, amely ösztönzőleg hat kíváncsiságukra és tanulni vágyásukra.

Tapasztalataink szerint a bizalmas, nyugodt légkör kialakításában a gyermekek alacsony létszáma mellett a pedagógusnak is meghatározó szerepe van. A KIZ-ben dolgozó pedagógusok kiemelkedő szakmai tudásuk mellett hisznek abban, hogy a tapasztalás, az élmény és a bizalom meghatározó nevelési módszer. Minden gyermeknek segítünk képességei kibontakoztatásában, hogy saját tempójában, érdeklődésének megfelelően tanulhasson, fejlődhessen. Számunkra minden gyermek egyformán fontos. Nevelésünk, oktatásunk eltér a hagyományostól, „nyílt oktatási módszert” alkalmazunk, amely nagyobb lehetőséget biztosít a személyre szabott, egyéni foglalkozásokra. Nevelésünk kommunikációközpontú, így a kisgyermekek más nyelveket is könnyen elsajátítanak.

Minden gyermek számára készítünk egy saját nevelési-fejlesztési portfóliót, amit a gyermekek maguk is szívesen nézegetnek, és a szülők is rendszeresen megnézhetnek, kiegészíthetnek. A szülőkkel együtt neveljük a gyermekeket. A pedagógus és az intézmény partnere a családnak és együtt, közösséget alkotva neveljük a gyermekeket. Intézményünk segítséget nyújt a családok mindennapjainak megszervezéséhez, igény esetén biztosítjuk a gyerekek KIZ-en kívüli programjaira való szállítását, így a szülők munka után nyugodt légkörben, több időt tudnak gyermekükkel eltölteni. A szülői és a gyermekközösség kialakítása érdekében a KIZ-ben rendszeres, közös programokat szervezünk.

Tovább...

Adatlap nyomtatása! Mutasd meg a tanároknak, szülőknek és diákoknak az iskola eredményeit!

GoodID

Összehasonlítás Az iskola városában, kerületében található többi azonos képzést nyújtó iskolák összehasonlítása.
A távolság alapú keresésnél légvonalban számoljuk a távolságot.

Hasonló intézmények a közelben

Értékelések

  • Még nem érkezett értékelés. Legyél Te az első!

Értékeld az intézményt!

Cikkek

Tanfolyamok, képzések

  • Fejlesztés és korrepetálás (életkor: 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10)
  • Fejlesztő foglalkozások (életkor: 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12)
  • Iskolás német (életkor: 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14)
  • Ovis német (életkor: 3, 4, 5, 6, 7)
  • Tanulószoba (életkor: 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14)

Támogatási lehetőségek

Ajánlások a közelben

Térkép

Képek és videók

Versenyeredmények Különböző országos és körzeti versenyeken elért eredmények; társadalmi, helyi közösség számára fontos díjak.

  • Még nem töltöttek fel adatot
Összehasonlítás
Összehasonlítás
Össz. eltávolítása

Térképes keresés