Barion Pixel

Összehasonlítás Kedvenceimhez rakom és értesítést kérek Intézmény igénylése

1097 Budapest, Vaskapu utca 1/B.
E-mail

Az értékelésekből eddig gyűjtött pontok száma: Még nem kapott szülői értékelést, legyél Te az első!

A MySelf önismereti illetve személyiségfejlesztő egyéni tanácsadással és csoportos tréningekkel foglalkozik.
Módszereinkkel, eszközeinkkel a diák megtanulja, hogyan lehet eredményessé tenni a tanulást, amellyel várhatóan javulni fog teljesítménye. Programjaink 14 év feletti diákoknak, iskolai csoportoknak, pályakezdőknek, pályamódosítóknak is szól.
Mentor programunk révén a diák megismeri önmagát, az erősségeit, a motivációit, amelyek segítségével kép leszel hatékonyan menedzselni saját magát.
Csoportos foglalkozásaink során olyan készségek birtokába jut, amiket nem tanul meg az iskolában, de nagyon fontos a felnőtté válás és az életre való felkészülés során.
Különböző tematikájú táboraink nem csak szórakoztatók, hanem hasznosak is, hiszen új ismereteket szerezhetsz önmagadról.
Személyre szabott Programunkat, egy ingyenes első beszélgetés alkalmával járjuk körbe, mely nem kötelez folytatásra egyikünket sem.
Időpont egyeztetés, érdeklődés szolgáltatásunkkal kapcsolatban az alábbi elérhetőségek egyikén:
E-mail:
Telefon: 20/408-5611
Weboldal: https://www.my-self.hu

Tovább...

Plakát nyomtatás: Mutasd meg az iskola eredményeit! Nyomtasd ki és tedd ki az eredményeket!

Tanfolyamok, képzések

 • Képbehozó

  Egy olyan informális programsorozat, ahol a fiatalok értesülhetnek naprakészen az öket érintő fontosabb témákról, hírekről (pl. továbbtanulási utak, okj, nyelvvizsga, érettségi, diákmunka stb.) Miért hasznos? Manapság a fiataloknak rengeteg információt kell feldolgozniuk, így ez a fajta információs túlterhelés stresszt, szorongást, elveszett érzést kelt, ennek következményeként rossz és negatív döntést hoznak meg. A program célja az, hogy az őket érintő változásokról időben értesüljenek, illetve minden adott lehetőségeiket kihasználhassanak.

  Tovább...

 • Kibontakozó

  Egy olyan önismereti programsorozat, ahol középiskolásokkal együtt dolgoznak fel meghatározott témákat, a diákok igényeire reagálva (pl. motiváció, önbecsülés, maximalizmus stb.), havonta 1x másfél órában. Iskolai csoportok/osztályok jelentkezése esetén az iskolában is megtartható. Miért tartjuk fontosnak? Ez a program segít abban, hogy a fiatalok az őket érintő témákról nyíltan tudjanak beszélgetni, kérdezni. Ebben ifjúsági szakemberek állnak rendelkezésükre, hogy a fiatalok egy támogató és biztonságos környezetben tehessenek fel ilyen jellegű kérdéseket és osszák meg velünk és egymással saját gondolataikat. Ezzel az a célja a programnak, hogy magabiztosan és lelkileg stabilan tudjanak reagálni az őket érintő változásokra és az előttük álló kihívásokra.

  Tovább...

 • Mentorprogram

  A mentorálás egy olyan segítő folyamat, amelyben a mentor az egyént egy meghatározott cél elérése érdekében támogatja, végig kíséri az úton. A mentorált képes lesz a erőforrásait felismerni és képességeit kibontakoztatni.

  Tovább...

 • Pályaválasztási Tanácsadás

  Önismereti tesztek, gyakorlatok és irányított kérdések segítségével támogatom, kísérem a fiatalt, abban, hogy a választás előtt megtalálja a saját válaszait (Mit válasszak? Milyen pályára vagyok alkalmas? Mi való nekem igazán? Miben vagyok jó? Ez lesz az utam?)


  Tovább...

Értékelések szülőktől, információk az intézménytől

 • Még nem érkezett szülői értékelés. Legyél Te az első!

Mondd el a véleményed! Értékeld az intézményt!

Támogatási lehetőségek

Térkép

Facebook

Képek és videók

Versenyeredmények Különböző országos és körzeti versenyeken elért eredmények; társadalmi, helyi közösség számára fontos díjak.

 • Még nem töltöttek fel adatot
Összehasonlítás
Összehasonlítás
Össz. eltávolítása

Térképes keresés