Tengerszem óvoda
Hasznos? Iratkozz fel,
hogy máshoz is eljusson!
Irakozz fel a legjobbiskola.hu a youtube csatornára! Iratkozz fel a legjobbiskola.hu a facebook oldalára!

Tengerszem óvoda

Óvoda
Kezdd a ikonokra kattintva és nézd meg a Tengerszem óvoda rendelkezésre álló információit!

Legfontosabb adatok     Képek és videós tartalmak     Térképes elhelyezkedés     Tanfolyamok, képzések, aktivitások     Hasonló szervezetek keresése
 
 
Legfontosabb adatok   Legfontosabb adatok
 
A Városliget mellett modern, jól felszerelt, felújított, exkluzív magánóvodánk a 2-7 éves korosztálynak biztosít színvonalas nevelést. Színes, világos csoportszobáinkat harmonikus berendezés teszi otthonossá, vidámmá. Gyönyörű környezetben, zöld övezetben található intézményünk óriási játékterülettel rendelkezik, ahol számtalan lehetőség nyílik szabad -és sport foglalkozásra. Nagy hangsúlyt fektetünk az egészséges és környezettudatos életmódra, a mindennapos sportfoglalkozásokra és a mozgás fejlesztésére, amelyekhez a tágas udvaron kívül egy hatalmas tornaterem áll rendelkezésre. Az egészséges életmód mellett nagy hangsúlyt kapott a logika és a nyelvi érzék fejlesztése. Az alapellátás tartalmaz angol nyelvi fejlesztést anyanyelvi pedagógussal, és havi 1 alkalommal robotprogramozást 3 éves kortól. A Tengerszem Oviban egy egészséges, fejlesztő, vidám gyermekkort szeretnének minden gyermek számára nyújtani, ami felkészíti őket az iskolára, megkönnyíti a későbbi életüket, de kifejezetten játékos formában, nem túlterhelve a gyermekeket. A játék örömét, az óvónénikkel és barátaikkal való együttlétet mindig előtérbe helyezik.
Fóka - Középső csoport
Halacska - Nagycsoport
Rákocska - Mini csoport
Teknős - Kis csoport
 
Hogy tudod elérni őket?
Youtube csatorna - nincs információnk, add meg!    Weboldal    Facebook oldal    Email cím    Telefon   
Alapítvány
nincs info
Mire jó ez?
Képek és videós tartalmak   Képek és videós tartalmak
 
Bemutatkozó videó
Nem érkezett hozzánk bemutatkozó videó még.
Ha tudsz ilyen videóról, akkor küldd el számunkra!
 
Nincs még képünk.
Ha Neked van,
küldd el számunkra!
 
Nincs még képünk.
Ha Neked van,
küldd el számunkra!
 
Nincs még képünk.
Ha Neked van,
küldd el számunkra!
 
 

Mutasd meg a többieknek! Kattints a lenti ikonokra és küldd tovább ismerőseidnek!
Térképes elhelyezkedés   Térképes elhelyezkedés
 
Tanfolyamok, képzések, aktivitások   Tanfolyamok, képzések, aktivitások
 
Fóka - Középső csoport
#óvoda, művészet, angol, testmozgás
Ajánlott életkor: 4,5
Foglalkozást tartja:
Érdekel!
Ovinkban a gyermekek számára az életkori sajátosságokra odafigyelő, szakképzett, főiskolát végzett óvodapedagógusaink és pedagógiai asszisztenseink nyújtanak megfelelő nevelést. Csoportszobánk otthonos, barátságos, modern felszereléssel ellátott helység, tele játékokkal. Mindennapi tevékenységeink közé tartoznak csoportos foglalkozásaink, amelyek játékos formában járulnak hozzá az új ismeretek megszerzéséhez, és a képességfejlesztéshez. A gyerekek különböző művészeti ágak ismeretével gazdagodhatnak, többek közt megismerkedhetnek a zene világával és a hangszerekkel is. Úgy gondoljuk, hogy minél korábban kezdenek el a gyerekek idegen nyelvet tanulni, annál könnyebben fejlődnek a későbbiekben, ezért magánóvodánk lehetőséget nyújt az angol nyelvtanulás megkezdésére. Hetente változó projekt rendszerű témáinkat mesékkel, versekkel, kézműves tevékenységgel, dalokkal dolgozzuk fel. Programunkban kiemelt szerepet kap a testmozgás, amelyhez 90 m2-es tornatermünk áll rendelkezésre. A sokszínű sporttevékenységek napi szinten beépülnek a gyerekek elfoglaltságaiba. Nagy hangsúlyt fektetünk a friss levegőn eltöltött időre, ezért minden délelőtt a sport programok után, majd a délutáni pihenőt követően az udvaron játszunk, nyári időben pedig reggel is. Sétáink során ismerkedünk a természettel, az út során gyűjtött kis kincsek, termések később belekerülnek a gyerekek alkotásaiba. Naponta négy étkezést biztosítunk ovisainknak, ami tartalmazza a reggelit, a tízórait, a meleg ebédet és az uzsonnát. Ovodánkban a bio zöldségek és gyümölcsök, az ételek minősége és egészségre gyakorolt hatása, valamint az alapanyagok frissessége alapvető szempont. Középső csoportosainkat baráti légkör, élménydús és ingergazdag mindennapok, családias hangulat, otthonos környezet, megannyi móka és játék várja!
Halacska - Nagycsoport
#művészet, angol, iskola előkészítés
Ajánlott életkor: 5,6,7
Foglalkozást tartja:
Érdekel!
Óvodánk szakképzett, főiskolát végzett óvodapedagógusai és pedagógiai asszisztensei a gyermekek életkori sajátosságaira odafigyelve nyújtanak megfelelő nevelést. A játékok és a foglalkozások zöme családias, otthonosan berendezett, tágas és fényes csoportszobában zajlik. Tevékenységeinket minden héten egy aktuális téma köré rendezzük. A foglalkozások során a gyerekek új ismeretek birtokába jutnak, és fejlesztik képességeiket. A mesékkel, versekkel, dalokkal átszőtt játékos tevékenységek lehetőséget adnak az adott téma részletes megértésére, feldolgozására. Csoportunkban a gyerekek különböző művészeti ágakkal ismerkedhetnek meg, és angol nyelven tanulhatnak. A rendszeres testmozgás kiemelkedő szerepet játszik a gyerekek napirendjében. Mozgásfejlesztő óráink és sokszínű sportfoglalkozásaink helyszíne a 90 m²-es tornatermünk, vagy hatalmas játszóudvarunk, amelyek többféle sportág űzésére alkalmasak. A szabadban eltöltött idő fontosságát figyelembe véve naponta kétszer, nyáron akár háromszor is játszunk az udvaron, sétálunk, ismerkedünk a természettel. Az egészség megőrzésére való tekintettel a napi négyszeri étkezés során friss alapanyagból készült, változatos menüt állítunk össze. Azoknak a gyerekeknek, akik nem igénylik az alvást, lehetőséget biztosítunk arra, hogy saját aktivitásuknak megfelelően, a számukra kedves, csendes tevékenységgel töltsék el az időt. Azok a gyerekek, akik a Halacska csoportba járnak, már közel vannak az iskolakezdéshez. A sikeres iskolai évek megalapozásához óvodánkban iskolaelőkészítőt tartunk a gyerekeknek. Önállóságra nevelés, egyéni fejlesztés, kiegyensúlyozott és harmonikus mindennapok, szeretetteljes és elfogadó légkör, sok-sok játék és felszabadult hangulat várja a hozzánk csöppenőket!
Rákocska - Mini csoport
#bölcsöde, óvoda, sport, kézműveskedés, művészet
Ajánlott életkor: 2,3
Foglalkozást tartja:
Érdekel!
A legkisebbek megfelelő nevelése érdekében főiskolát végzett, fiatal, motivált bölcsődepedagógus és óvodapedagógus vezeti a csoportot. Napjaink és tevékenységeink a játék, a mozgás, a barátkozás, a beilleszkedés, a napirend kialakítása és az egyszerűbb szabályok megismerése köré rendeződnek. Jól felszerelt szobáinkban, sok játékkal körülvéve aktuális projekttémáinkat verssel, mondókával, mesékkel, dalokkal, bábokkal dolgozzuk fel. Ezen kívül a kézműveskedés, a kézügyességet fejlesztő és játékos művészeti foglalkozások, továbbá a sporttevékenységek kapnak kiemelt hangsúlyt napirendünkben. Óvodánkban a sport rendkívüli szerepet kap. Magánóvodánk minicsoportjában az úszás és a korcsolya még nem szerepel a napirendben, de a mozgásfejlesztő tornák, játékos labdasportok megismerése és a tánc már itt is fokozatosan beépülnek a kicsik életébe. A friss levegő elengedhetetlen, ezért nyáron reggel is, a többi időszakban pedig ebéd előtt és délután kint játszunk az udvaron, ismerkedünk a természettel. A gyermekeknek naponta négy étkezést biztosítunk. A óvodai menü összeállításánál fontos szempont az alapanyagok frissessége, változatossága, és legfőképp az egészségre gyakorolt hatása. Arra törekszünk, hogy a legkisebbek harmonikus, élménydús napokat töltsenek el csoportunkban, amik után vidámsággal feltöltődve térhetnek haza. Biztosak vagyunk benne, hogy nálunk szeretetteljes légkörben, baráti környezetben érezhetik magukat a gyerekek. Nevelőink és pedagógusaink a legjobb tudásunkkal mindent megtesznek ennek érdekében.
 
Teknős - Kis csoport
#óvoda, művészet, sport, idegen nyelv, angol
Ajánlott életkor: 3,4
Foglalkozást tartja:
Érdekel!
Magánóvodánkban a gyermekek számára az életkori sajátosságokra odafigyelő, szakképzett, főiskolát végzett óvodapedagógusaink nyújtanak megfelelő nevelést. Jól felszerelt óvodánkban kiváló berendezés, és megannyi játék várja a kicsiket. Tágas csoportszobáinkban tartjuk foglalkozásainkat, amelyek minden héten változatos témák köré rendeződnek. A mesékkel, mondókákkal, dalokkal és versekkel tűzdelt foglalkozásaink során arra törekszünk, hogy a gyerekek új ismeretek birtokába jussanak, ezért megismerkednek a művészetekkel és az idegen nyelvekkel. A csoport mindennapjaiban kiemelt szerepet kap a rendszeres testmozgás és a sporttevékenységek, amelyeknek 90 m²-es tornatermünk és hatalmas udvarunk biztosít helyszínt. Az udvaron eltöltött idő fontosságára való tekintettel napi háromszor játszunk a szabadban, sétáink során pedig ismerkedünk a természettel. A barangolásokon gyűjtött terméseket, leveleket, kincseket és virágokat a gyerekek felhasználják alkotásaikban. Fontosnak tartjuk, hogy kiscsoportos ovisainknak harmonikus légkört, érzelmileg gazdag, új ismeretekkel és élményekkel teli mindennapokat teremtsünk. Célunk egy olyan befogadó, szeretetteljes közeget létrehozni, ahol a sok játékon felül a gyerekek barátokat szerezhetnek, kibontakoztathatják személyiségüket, egyéni képességeikhez mérten fejlődhetnek, és nem utolsósorban örömüket lelhetik ovis éveikben.
Hasonló szervezetek keresése   Hasonló helyek keresése
Tengerszem óvoda városában, kerületében található többi hasonló foglalkozást nyújtó helyek összehasonlítása.
A távolság alapú keresésnél légvonalban számoljuk a távolságot.
 
Összehasonlítás irányítószám alapján
Irányítószám alapján
Összes a városban
Összes a városban
5 km távolságra
5 km távolságra
 
   Hasznos volt? Hogy máshoz is eljusson, kedveld legjobbiskola.hu a facebookon oldalunkat!
 
Háttér Fotó: FOTO:FORTEPAN / Angyalföldi Helytörténeti Gyűjtemény, Gádoros Lajos