Barion Pixel

176 érettségi tantárgy és szint egy helyen

2019.10.10.

Kormányrendelet a 2020. január elsejétől a felsőfokú képzésre a jelentkezés feltételeként írja elő – a művészet képzési terület kivételével – legalább egy emelt szintű érettségi vizsga követelményét.

176 érettségi tantárgy és szint egy helyen

Középiskolai rangsorunkon az iskolák összesített eredményei mellett tantárgyat is tudtok választani. 176 érettségi tantárgy és szint kombinációja szerepel oldalunkon. Meg tudjátok nézni, hogy a kiválasztott tantárgyból és szintből mely iskolák milyen eredményt értek el és hány tanuló választotta azt az elmúlt 5 évben.

Az érettségi tantárgyak mellett mindig az országos átlaghoz képest mért eredményt mutatjuk, ahol 100% az országos átlag. Kevés érettségiző esetén jelezzük, hogy kis létszámban jelentkeztek.

Informatikát és matematikát választom

Tudod már milyen tantárgyból szeretnél emelt szintű érettségit tenni? Ha úgy döntesz, hogy informatikából és matematikából szeretnél emelt szintű érettségit tenni, akkor a tantárgy választóban ezeket kell kiválasztani.

Ezt most elő is készítettük nektek: informatika és matematika emelt szinten

Állítsd össze a kombinációt és keresd meg a számodra megfelelő iskolákat!

Kombináld a szűrési feltételeket

Tantárgy kereső mellett használhatod a város vagy a képzés szerinti szűrőket is. Ha speciális képzést keresel, akkor írd be az intézmény nevébe. Példánkban gépészeti iskolát keresünk emelt szintű angol érettségi eredményekkel.

Érettségi követelményeket a felsőoktatási intézményekhez a felvi.hu oldalán kerestük meg.

Még több hasznos információ

Friss és érdekes információkért kövessetek minket a Facebook oldalunkon és az Instagramon!

Fotó: wikimedia.org/Thaler Tamas

 

Cikkek

Összehasonlítás
Összehasonlítás
Össz. eltávolítása

Térképes keresés