Barion Pixel

Zenegyerekeknek - zenés programok óvodásoknak és kisiskolásoknak

2022.04.21.

Nagy szeretettel ajánljuk a „Zenegyerekeknek” zenés programot, amely óvodás és kisiskolás gyermekeknek szól a zenén keresztül!
Kíváló zenés program óvodai rendezvényekre, évzáróra, ballagásra, családi születésnapokra és akár iskolába is alsósok számára napközis foglalkozásként!

A program kitalálója Juhász László, aki már 16 éve szórakoztatja a gyermekeket interaktív és improvizatív zenés foglalkozásaival!

Az általa képviselt „Zenegyerekeknek” program alapvetően Forrai Katalin munkásságára építő gyerekdalokból, mondókákból, népdalokból és ismert előadók pl. Gryllus Vilmos, Halász Judit dalaiból és mesék főcímdalaiból áll.

Szeretettel irányítja a gyerekekkel folytatott beszélgetésekre reagáló zenés pillanatokat, melyek csekély mértékben odafigyelős, megnyugvós, de jelentős részben táncoltatós, megmozgatós közösségi élményekre építenek!  

Állandó hangszerei a gitár és a cajon-szerű lábritmusszekció, furulya, tilinkó és madársíp, ami hangosítás mellett kellemes koncertélményt biztosítás a kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Az utóbbi 10 évben Kovácsovics Fruzsina társaként is dolgozik a gyerekek szórakoztatásáért, így rengeteg nagyszínpados tapasztalattal is rendelkezik. A mögöttünk lévő pandémiás időszak alatt tengernyi alkalommal szórakoztatta online bejelentkezéseivel a gyerekeket és szüleiket.

A "Zenegyerekeknek" Facebook oldala :  https://www.facebook.com/zenegyerekeknek

Időpontot foglalni a +36309961652 számon vagy a  email címen lehet.

 

Cikkek

Összehasonlítás
Összehasonlítás
Össz. eltávolítása

Térképes keresés