Barion Pixel

Összehasonlítás Kedvenceimhez rakom és értesítést kérek Intézmény igénylése

1211 Budapest, Rákóczi Ferenc út 97-105
E-mail

Tanfolyamok, képzések

 • Felzárkóztatás (életkor: 6, 7, 8, 9, 10)

  Az iskolában kudarcot vallott gyerekeket tevékenységközpontú, az elméleti ismereteket mindig a tapasztalatokkal és a gyakorlattal összekapcsoló pedagógiára épülő programok segítségével kell visszavezetni a tananyagba. Éppen ezért ezeken a felzárkóztató foglalkozásokon 100 %-os az eszközhasználat, minden gyakorlati "munka""végzéshez kötött. Így jobban rögzül a tanulnivaló.

  Mivel ezek egyéni foglalkozások, így mód nyílik az egyénre szabott személyiséghez illeszkedő felzárkózásra, a diák előismereteit, terhelhetőségét figyelembe vevő tartalmak, módszerek és követelmények meghatározására (személyiségre orientáltság elve). Az iskolai korrepetálásokon legtöbbször egynél több diákkal foglalkozik a tanár, ezért az előbbiekben említettek már nem tudnak hatékonyan megvalósulni."

  Tovább...

 • Iskolai előkészítő foglalkozás (életkor: 5, 6, 7)

  A képességfejlesztő foglalkozások egyik célja az iskolára való felkészítés. Ajánlatos nagycsoportos kor előtt foglalkozni a képességek erősítésével, korrekciójával. Minden szülő a legjobbat akarja gyermekének. Szeretné, ha Ő lenne a legszebb, legügyesebb, legokosabb, legsikeresebb és legboldogabb. Ez természetes!

  Gyermekünket sok mindenre meg kell tanítanunk, hogy boldoguljon az életben. Mi magunk nem tudunk mindent megadni számára, ezért szoktuk mások (szakemberek) segítségét kérni. Azért, hogy a legjobbat kihozzuk (egészséges és sérült) gyermekünkből sok mindenre hajlandóak vagyunk. Ez is természetes! Ha Ön tehát az oldal végigolvasása után kételkedik vagy csak előnyt szeretne keressen fel, hogy megkezdhessük a közös munkát! A foglalkozások alapja a játékosság, hiszen abban szeretnék segíteni , hogy az iskola egy várva várt esemény legyen.

  Tovább...

 • Korrekciós fejlesztés (életkor: 6, 7, 8, 9)

  Korrekcióval rendezzük a különböző funkciózavarokat, elmaradásokat, a különböző problémákat (viselkedési, teljesítményi, stb.)

  A korrekciós fejlesztés célja: támaszt nyújtani a részképesség gyengeséggel küzdő gyerekek részére, egyéni fejlesztőfoglalkozások keretében, az iskolai tanulási zavarok megelőzése érdekében.

  A részképességzavarok időben való észlelése és kezelése megakadályozza, hogy a gyermek nehézségei felhalmozódjanak az idő során. Így itt is -mint az élet más területén- a prevencióra (megelőzésre) kell helyezni a fő hangsúlyt!

  Tovább...

 • Prevenciós fejlesztés (életkor: 6, 7, 8, 9)

  A rendezett írás, a biztos vonalvezetés a gyermek szemkéz koordinációjának fejlettségétől függ. A gyermeknek akkor is fel kell ismernie a betűt, ha más színű, nagyságú, mint ahogy először látta. Ez az alak és formaállandóság fejlettségétől függ. A térészlelés fejlesztésével elősegítjük, hogy a gyermek nem téveszti össze "d-b"", ""d-p""betűket, nem írja fordítva a számokat stb. A térbeli viszonyok felfogásával alakul ki az olvasásnál szükséges balról jobbra haladás, az írásnál fentről lefelé, balról jobbra haladás. Szintén az írás és olvasás fontos kritériuma a balról jobbra irányuló szemmel követés, vagyis a szem tudatos kontrollja. A hallási figyelem fejlesztésével képessé válik a gyermek az apróbb részletek pontos megfigyelésére, figyelme tartósabbá, megbízhatóbbá válik. Az iskolába kerülés előtt elsősorban a játék segítségével kell eljuttatnunk a gyermeket arra a szintre, hogy alkalmassá váljon az iskolai tanulásra. "

  Tovább...

 • Tehetséggondozás (életkor: 6, 7, 8, 9, 10)

  A pszichológusok és a pedagógusok jelentős része ma már egyetért azzal, hogy a tehetség, mint adottság szélesen nyilvánul meg a gyermek- és a serdülőkorban, majd lassan apad el, esetleg differenciálódik a fejlődés során. A modern kor pedagógusa számára tehát az a kérdés: törvényszerű-e, hogy a gyermek- és a serdülőkor bőven buzgó tehetségforrása a felnőtté válás során elapadjon?

  Tovább...

GoodID

Összehasonlítás Az iskola városában, kerületében található többi azonos képzést nyújtó iskolák összehasonlítása.
A távolság alapú keresésnél légvonalban számoljuk a távolságot.

Hasonló intézmények a közelben

Értékelések szülőktől, információk az intézménytől

 • Még nem érkezett szülői értékelés. Legyél Te az első!

Mondd el a véleményed! Értékeld az intézményt!

Cikkek

Támogatási lehetőségek

Ajánlások a közelben

Térkép

Képek és videók

Versenyeredmények Különböző országos és körzeti versenyeken elért eredmények; társadalmi, helyi közösség számára fontos díjak.

 • Még nem töltöttek fel adatot
Összehasonlítás
Összehasonlítás
Össz. eltávolítása

Térképes keresés