Barion Pixel

Iskolaként, egyesületként és foglalkozás szervezőként is regisztrálhatsz hozzánk

2020.08.03.

A koronavírus miatt most még fontosabb, hogy egymásra találjanak a szülők gyermekeikkel és az iskolák, egyesületek, foglalkozás szervezők. Úgy látszik, hogy országosan általános a különórák elmaradása az iskolákban és óvodákban, pedig sokszor a szervezők megélhetése múlik ezen. Elkezdtük gyűjteni a legjobbiskola.hu oldalon ezeket a foglalkozásokat. Ha tudtok olyan oktatóról, aki máshol, de meg tudja tartani a foglalkozásait, akkor szóljatok, hogy regisztrálja be a programjait. A következő napokban több száz ilyen foglalkozást fogunk mi is felvinni, amiből lehet majd keresni.

Regisztrálj most a legjobbiskola.hu oldalon

Ajánló rendszerünk segítségével a szülők megtalálják a hozzájuk közel eső szervezeteket. Térképes keresőnket és intézményi ajánlónkat is erre fejlesztettük ki!

Regisztrálj most ingyenesen oldalunkon!

Ha megtalálod szervezetedet nálunk, akkor csak saját kezelésbe kell venned. Ha pedig még nem szerepelsz nálunk, akkor újként fel tudod venni.

Meg tudod adni a foglalkozásokat, sportokat. Minden információt, ami az elérésetekhez szükséges, fotókat, videókat.

Kezdd el ma a regisztrációt, ha egyesületként, szervezetként szeretnél csatlakozni: https://legjobbiskola.hu/user/reg-instit
Csak néhány perc és megtalálnak a közeledben élő szülők és gyerekek.

Gyűjts szöveges és pontozásos értékeléseket.

Kérd meg a hozzátok látogatókat, hogy értékeljék szervezeteteket. Nyomtassátok ki a hozzátok tartozó adatlapot, amin közvetlenül QR kód segítségével tudnak a szülők értékelést írni rólatok.

Várunk Titeket a 2020/2021-es tanévben is!

Legjobbiskola.hu csapata

 

Cikkek

Összehasonlítás
Összehasonlítás
Össz. eltávolítása

Térképes keresés