Barion Pixel

Személy és vagyonőr képzés - sajátítsd el te is egy nemes hivatás ismereteit!

2023.01.31.

A Személy és vagyonőr képzésen való részvétellel te is lehetőséget kapsz arra, hogy olyan ismeretek birtokába juss, amivel egy új hivatás útján indulhatsz el.

Igen, egy hivatás útján, ami lényegesen több, mint egy szimpla munka. A hivatás az, amikor végre úgy érzed erre születtél, ez az, amit nap, mint nap szeretnél csinálni. Amikor reggel azzal ébredsz, hogy izgatottan várod a rád váró feladatokat. Amikor a munka nem fáraszt, hanem feltölt. 

Miért érdemes személy és vagyonőrnek tanulni?

Azért, mert a képzéssel te is gazdagíthatod a látókörödet és esélyt kapsz arra, hogy változtass a jelenlegi helyzeteden. Nem kell tovább álláskeresőként a munkalehetőségek után kutatni, mert egy olyan szakma lesz a kezedben, ami mindig keresett lesz. Olyan ismereteket sajátíthatsz el, amivel:

 

A személy- és vagyonőr munka során sok lesz a kihívás és az izgalmas feladat

Neked is biztosan vannak elképzeléseid a személy és vagyonőrök munkájával kapcsolatban. Lehet, hogy pontosan ezek az elképzelések azok, amelyek e szakma felé terelgetnek vagy éppen elriasztanak tőle. Lehet, azt gondolod hogy akcióhősként kell megmentened a világot, miközben profin bánsz a legtitkosabb fegyverekkel, és terroristákat ártalmatlanítasz. 

De az is lehet, hogy a személy és vagyonőrök mindennapjai végtelenül unalmasak, és kimerülnek a telephely őrzés lélekromboló monotonitásával, ahol a legizgalmasabb feladatot a kapuk nyitása és zárása jelenti. 

Ezek olyan tévhitek, amelyeket most rögtön el kell felejtened amennyiben a képzés elvégzését tervezed. Miért? Mert nem szabad végletekben gondolkoznod: a valóság ettől sokkal sokszínűbb, összetettebb és felelősségteljesebb - nem lehet beskatulyázni. 

Milyen feladatokat kell ellátnod, ha személy- és vagyonőr lesz belőled?

A személy és vagyonőrök feladatai három kategóriába sorolhatóak:

  1. személyek védelme
  2. ingatlanok és vagyontárgyak őrzése
  3. rendezvények biztosítása

 

1.Személyek védelme

Ennek során te gondoskodsz majd a rád bízott személy biztonságáról. Ennek érdekében a képzés során elsajátítod, hogy

 

2. Ingatlanok és vagyontárgyak őrzése

A vagyonőrök munkája is izgalmas és összetett. A személy- és vagyonőr képzés alkalmával például megtanulhatod, hogy:

 

3.Rendezvények biztosítása

Az év minden időszakában meg kell teremteni a biztonságos szórakozás optimális feltételeit. Ez is beletartozik a személy és vagyonőrök munkakörébe, így a képzés során megismerheted azokat a jogszabályokat, amelyek a gyülekezésre vonatkoznak, illetve azokat is, amelyek az egyes rendezvénytípusok speciális körülményeit hivatottak meghatározni. 

Ahhoz, hogy a nagyobb tömeget is megmozgató rendezvényeket tudd biztosítani, tökéletes kommunikációs-, irányító-, és szervezőkészséggel kell rendelkezned, ahogy lényeges lesz az azonnali reagálóképesség is.

Bízunk abban, hogy az eddig olvasottak meggyőznek arról, hogy érdemes a személy és vagyonőr képzésünkre jelentkezned. Hisz tudod: ez nem csak egy szakma, hanem egy hivatás.

 

Cikkek

Összehasonlítás
Összehasonlítás
Össz. eltávolítása

Térképes keresés