Megújult a legjobbiskola.hu

2019.09.09.

Elindult az iskolai szezon, amelyre mi is sokat készültünk. A nyári szünet alatt komoly fejlesztéseket hajtottunk végre. Az utóbbi években sok kérés érkezett hozzánk, amelyeket most meg is valósítottunk.

Bölcsödétől a középiskoláig

Szerettünk volna egy olyan helyet létrehozni, ahol a családokat tudjuk a segíteni a választásban a bölcsödétől egészen a középiskoláig. Választáskor mindig ezernyi kérdés merül fel és a válaszokat nem könnyű megtalálni.

Jó helyre fog kerülni? Elengedjem a kezét? Talál majd barátokat? Megtalálja a saját útját? Közel van az otthonunkhoz?

És mindezekről kit kérdezzünk meg? Fordulhatunk a szomszédokhoz vagy a játszótéri ismerősökhöz, megkérdezhetjük a szülőtársakat vagy bedobhatjuk egy Facebook csoportba.

Megpróbáljuk a szempontokat összegyűjteni és segíteni a választásban Nektek és a többi hozzánk látogató szülőnek és gyerekeknek is.

Indulástól a hazaérkezésig

Mi is megtapasztaltunk, hogy az első alkalom, amikor elengedjük gyermekünk kezét különleges alkalom. Bölcsöde, óvoda és az iskola választásban is rengeteg lehet a kérdés. Amikor nagyobbak lesznek, akkor pedig jönnek a szabadidős tevékenységek: különórák, sportolás vagy akár hangszer választás..

Megannyi kérdés, amit figyelembe kell venni. Be kell osztani az időt és meg kell találni a legjobb helyeket.

Regisztráció

Regisztráljatok, hogy minden lehetőséget ki tudjatok használni. Akár ott dolgozol, akár gyermekeid járnak oda, lehetőségeket van megadni a saját iskolátokat, óvodátokat vagy akár egy sportszervezetet. Belépés után könnyen megtalálod őket és értesülhetsz a friss információkról akár levélben is, ha feliratkozol hírlevelünkre.

Térképes keresés az otthon és a munkahely között

Mostantól térképen megtalálsz a közeledben minden helyszín egy helyen. Válaszd a térképes keresőnket és fedezd fel a közelben található oktatási intézményeket és szabadős tevékenységeket!

Összehasonlítás

Az eddig is népszerű összehasonlítás mostantól még egyszerűbb és könnyebb lett. Keressétek kedvenc intézményeteknél az  összehasonlítás ikont. Egyszerűen adjátok hozzá az összehasonlítási listához, úgy mint egy webes bevásárlásnál!

 Akár egyszerre 4 intézményt is tudtok párhuzamosan összehasonlítani. Fontos, hogy csak azonos típusú intézményeket lehet betenni az összehasonlító "kosárba".

Értékelések és hasznos információk

Regisztráció és belépés után hasznos információkat tudtok megadni saját iskolátokról, óvodátokról vagy akár sportegyesületetekről. A módszer egyszerű: válaszoljatok a kérdéseinkre. Van amit nem kérdeztünk meg? Küldd be és ha hasznos a többi látogató számára is, akkor felvesszük a kérdések közé!

Még több hasznos funkció

A következő napokban folyamatosan mutatjuk be az új lehetőségeket, gyertek vissza, kövessetek minket a Facebook oldalunkon, az Instagramon és a LinkedIn oldalunkon!

Cikkek

Összehasonlítás
Összehasonlítás
Össz. eltávolítása

Térképes keresés