Barion Pixel

Pályázz a Digitális Témahéten és nyerj, akár 900.000 Ft értékű digitális eszközt!

2021.04.06.

Pályázz a Digitális Témahéten és nyerj, akár 900.000 Ft értékű, az oktatásban hasznosítható digitális eszközt az iskolád számára a DreamShaper segítségével!

Több pályázati kategóriát hirdetett meg a Digitális Pedagógiai Módszertani Központ a 2021-es Digitális Témahéten. Szakképzések, köznevelési intézmények mellett, a pedagógusok egyénileg is pályázhatnak bizonyos kategóriákban projektjeikkel.

Most megkönnyítheted a jelentkezést, ha a DreamShaper projekt alapú oktatási keretrendszerével készíted el a leendő projektet. Cikkünk végén található űrlappal tudsz jelentkezni!

A pályázatok benyújtásának határideje: 2021. május 3.

 

1. Digitális eszközökkel támogatott pedagógiai projektet megvalósító INTÉZMÉNYEK számára

a.    Köznevelési intézmények kategória
b.    Szakképzési intézmények kategória

Legfeljebb 3 intézmény nyerheti el a 900.000 Forint értékű díjat, amelyet digitális eszköz megvásárlására fordíthatnak. Minimum 5 foglalkozásból álló, több tanár és diák bevonásával létrejött projektet kell elkészíteni, egy adott kutatási kérdés, kiindulóprobléma alapján.

c.    Együttműködési különdíj 

Két, egymással együttműködő intézmény nyerheti el, összesen 350.000 Ft értékű díjat, amelyet szintén digitális eszközök megvásárlására fordíthatnak. 

2. Digitális eszközökkel támogatott pedagógiai projektet vagy online oktatási jó gyakorlatot megvalósító PEDAGÓGUSOK számára. 

a.    Pedagógiai projekteket megvalósító pedagógusok részére

A 600.000 Forint értékű díjat legfeljebb 4 pedagógus nyerheti el, amelyet a digitális oktatási eszköz-beszerzésre fordíthatnak. Olyan projektet kell elkészíteni, amelyek a többi tanár számára is érthető módon vázolja fel és dokumentálja a tanulási-tanítási folyamatot.

b.     Online oktatási jó gyakorlatokat bemutató pedagógusok részére

500.000 Forint értékben digitális oktatási eszköz-beszerzésére fordítható nyeremény, legfeljebb 5 pedagógus díjazható. Olyan projekteket várnak, amelyek a digitális oktatásra vonatkozó jó gyakorlatokat jeleníti meg és a többi tanár számára is hasznosítható módon dokumentálja azokat. 
 

Ajánlott elérhető témák

•    az intézményen belül történő pedagógus közötti együttműködés élénkítésére, a projektmódszer alkalmazásának kiterjesztésére olyan kollégákra, akik még nem ismerik; 
•    multidiszciplináris megközelítés a matematika, a természet- és mérnöki tudományok, valamint a művészet- és társadalomtudományok együttes megjelenítésére;
•    a digitális technológia alkotó használatára és az algoritmikus gondolkodás fejlesztésére;
•    a közgyűjteményekre, mint a forrásalapú tanulás támogatóira;
•    a nevelési-oktatási intézmények közötti együttműködés élénkítésére;
 

További témák megtalálhatóak a Digitális Témahét oldalán (digitalistemahet.hu/palyazat) Ezen felül kidolgozott mintaprojekteket is találhattok az oldal tudásbázisában a köznevelés és kifejezetten a szakképzések számára is.

Hogyan tudok jelentkezni a pályázatra?

1.    Regisztráció a Digitális Témahét oldalán
2.    A Digitális Témahét Honlapon megtalálható pályázati űrlap kitöltése (digitalistemahet.hu/palyazat)
3.    Projektsablon/online oktatási jó gyakorlat sablon kitöltése akár a DreamShaper projekt alapú eszköz segítségével

Ha a DreamShaper projekt alapú oktatási keretrendszerével szeretnéd elkészteni a leendő projektet, az alábbi űrlap kitöltésével tudod jelezni felénk.

 

 

Cikkek

Összehasonlítás
Összehasonlítás
Össz. eltávolítása

Térképes keresés